Vi går inn i en tid som inneholder både sosiale sammenkomster med kolleger, venninner, julebord og festligheter. Samtidig som det blir mørkere og kaldere ute, opplever mange at kreativiteten og motivasjonen for å pynte seg ikke er på topp. Med utgangspunkt i dette skal vi gi deg løsningen – blusen som kan brukes til alle anledninger.

Bluse Nancy er en løs modell i chiffon, med mykt elastisk fór. Den har ribbekant i bomull nederst i livet og ytterst på ermene, som gjør at den sitter flatterende på de fleste kroppsfasonger.

 

På jobbFloyd bluse Nancy

Gå for en klassisk og elegant look på jobben med bluse Nancy i nøytrale farger som svart, hvitt, brunt eller marineblått.

Med lave ankelstøveletter, en innsvinget blazer og et par gode stretchbukser er du klar for alt hva en arbeidsdag måtte bringe.

Bluse Nancy funker like godt som en basic t-skjorte; enkel, klassisk, og som kan styles opp og ned – etter humør og anledning.

 

 

På kafÉ med venninner

Floyd bluse Nancy

Vi har alle en hektisk hverdag fylt med både jobb, middagslaging og snart juleforberedelser. Midt oppi det hele er det deilig å få et lite avbrekk – nemlig å kose seg med en kopp kakao på kafé med en venninne. Vi kjenner oss godt igjen i at disse stundene ikke er hverdagskost, og ofte er det greit å ha et «good to go» antrekk liggende.

Kombiner bluse Nancy i høstens farger med en varm og deilig cardigan i ull – eller gå for en poncho som alltid er en innertier. Kombinasjonen er både trendy og komfortabel, og ikke minst – du vil se smashing ut!

 

 

På julebordNancy burgunder

Julebordsesongen er i gang for fullt, og det er absolutt lov å gå for bukser og en pen overdel! En burgunderrød bluse kombinert med en smal dressbukse eller svart slengbukse er perfekt til julens fest, og gjerne med en glitrende kimono for å understreke høytiden.

Ellers gjør glitrende tilbehør i svart, gull og sølv seg godt til ethvert antrekk til julebordet!

Bluser kan styles i det uendelige og det er bare fantasien som setter en stopper for hvordan du skal gå kledd i dag!