Jeg er stor fan av jumpsuiten Hella fra Floyd by Smith, som er et snev minimalistisk da den er et helt antrekk i seg selv. Den kan også fungere som et lerret, og gir deg flust av muligheter til å bygge på antrekket!

Jumpsuiten har flotte blondedetaljer på armene og en fin knyte-detalj i midjen. Den er i et løst og ledig materiale, og passformen er passe stram, passe løs. Jumpsuiten, eller buksedressen på godt norsk, har et lite innsving i midjen og noe løse buksebein. Dette gjør at den passer de aller fleste​ kroppsfasonger. Nb, nb! En for trang jumpsuit kan føles både upraktisk og ukomfortabelt – det er viktig at den sitter godt på kroppen din.

Gå for en fargerik variant! Det er så flott til solbrun hud. Plagget er i seg selv litt pynta, men det betyr ikke at den kun kan brukes på fest. Her gir jeg deg tre forslag til hvordan du kan style jumpsuiten.

På kontoret

Kjøp antrekket her:
1. Slip-ins Wendy 999-, / Pavement 
2. Veske Mexi 599,- / Becksöndergaard
3. Sminkeveske Sanger 299,- / Unmade Copenhagen
4. Blazer Sydney 1799,- / Karen by Simonsen

Gi antrekket et eklektisk preg med en interessant miks av teksturer og mønster. Denne vesken (nr.3) er egentlig en sminkeveske, men samme det – den funker storveis som en liten clutch. Hvis du av praktiske årsaker har bruk for en større veske, kan du velge en mønstret shopper i en noe nedtonet fargeskala – slik at den ikke sloss for mye om oppmerksomheten. Med et par slip-in-sko i leopardmønster får du et antrekk med flere spennende elementer. De står fint sammen, og viser at du tør velge utenfor den vante boksen. En blazer gir totalen et litt mer formelt preg. Denne stilen passer ypperlig på jobb, dersom du ikke er nødt til å følge en streng kleskode. Antrekket er egenartet og kult.

Brunsj med venninnene

Kjøp antrekket her:
1. Sandal Feathers 499,- / The White Brand
2. Denimjakke Keira 999,- / Soaked in Luxury
3. Veske Checka 799,- / Becksöndergaard
4. Diverse smykker fra Maria Black

En farge som korall er nydelig til gull. Flere halskjeder i en slags lag på lag-effekt er helt riktig akkurat nå. Det finnes så mange kule sandaler å velge mellom, og dette er den perfekte måten å leke seg med stiluttrykket. Morsomme sandaler med fuskepels-detaljer eller fjær gir en ungdommelig og frisk vri til jumpsuiten. Slike sandaler er en artig kontrast, og bidrar til at helheten blir avslappet og trendy. Gi antrekket et ”quirky” innslag med en rutete blazer, eller kjør på med et klassisk ytterplagg i sommermånedene – nemlig denim-jakken. Fullfør looken med en iøynefallende veske, gjerne en av litt størrelse. En romslig veske bidrar til å gjøre helheten avslappet. Dette antrekket er rått til bobler og brunsj med vennegjengen, eller piknik i parken med kjæresten.

Party

Kjøp antrekket her:
1. Øredobber Basic Hoop 399,- / Maria Black
2. Silkeskjerf Dustin 499,- / Becksöndergaard
3. Veske Feran 799,- / Becksöndergaard
4. Sko Drew 1499,- / Pavement

Sist men ikke minst – hvordan gi jumpsuiten ekstra edge på fest? Pumps med en passe høy hæl bygger opp under det minimalistiske uttrykket en jumpsuit gjerne har. Slike sko understreker dette, så da kan du absolutt slå deg løs på veskefronten. En bouclé-veske slår aldri feil, og gir deg en klassisk og tidløs stil. Vær litt vågal med et sikksakk-mønster på veska, og gi uttrykket en eim av sydlige breddegrader med et tørkle, enten festet i håret eller rundt halsen. Rund av stilen med et par små gullringer i ørene.

 

Se hele utvalget av jumpsuits på Floyd.no her >