Et plagg som passer alle stiler og anledninger er en sort kjole. Denne høsten skal den være i myk velur og stoppe midt på leggen, derfor er kjole Estelle fra Gai + Lisva min favoritt nå! Denne kommer jeg til å bruke så mye jeg kan denne sesongen; les hvordan jeg skal style den til fritid, jobb og selskap.

Fritid

Lue Cicily 499,- / Whyred Kjole Estelle 3199,- / Gai+Lisva Polo Yasis 499,- / Whyred Clutch Arm Candy 199,- / Katie Loxton Sneakers Flower 999,- / Philip Hog

Når jeg skal ut å møte jentene i byen en lørdag formiddag er det greit å kunne holde seg varm og samtidig se kul ut! Jeg kommer derfor til ha en t-skjorte med polokrage under kjolen og en lue i ull på hodet – og med et par freshe sneakers blir antrekket enda kulere!

Kjøp antrekket her >

Jobb

Kjole Estelle 3199,- / Gai + Lisva Belte Eliza 199,- / Soaked in Luxury Hansker Nena 799,- / Whyred Veske Cynthia 489,- / Katie Loxton Støvletter Franca 1199,- / Shoebiz

Denne kjolen kommer jeg til å bruke ofte på jobb da jeg elsker å gå i sorte strømpebukser om høsten! Et belte vil få frem midjen og samtidig gjøre kjolen akkurat passe pyntet. Lave ankelstøvletter både ser fint ut og er komfortabelt å gå i en hel dag. Med et par skinnhansker blir antrekket litt mer preppy, og jeg kommer til å føle meg akkurat passe pyntet og avslappet på jobb.

Kjøp antrekket her > 

Selskap

Kjole Estelle 3199,- / Gai + Lisva Øredobber Cameron 649,- / Cecilie Melli Clutch Be Brilliant 199,- / Katie Loxton Sko Gina 599,- / Floyd by Smith

Snart er den store festsesongen her som inneholder både jentefester og familieselskaper. Kjolen i seg selv er veldig glamorøs og eksklusiv, derfor kommer jeg til å ha lite tilbehør og la kjolen være i fokus. Et par øredobber med skinnende stener og en matchene clutch er kun det som trengs, og selvfølgelig sorte pensko.

Kjøp antrekket her >

Om du er kreativ med stylingen og er det enkelt å holde varmen og samtidig se fin ut. Selv om høsten byr på kalde og mørke dager hvor en mest har lyst til å pakke seg inn, håper jeg du nå er blitt inspirert til å pynte deg litt ekstra i en hektisk hverdag.
Se hele vårt utvalg av kjoler her >