I en måned med så mange anledninger til å pynte seg, kan det fort bli dyrt hvis man skal ha en ny kjole til hver fest. Ved å kjøpe en klassisk kjole av god kvalitet har du et godt utgangspunkt og kan style den opp på flere måter til ulike anledninger. Kjole Cassandra er en nydelig selskapskjole som vi har valgt å bruke som utgangspunkt i antrekk til julebord, julaften og romjulsfest.

Til julebordet

magasin-1kjole-julebord

julebordet skal det glitre og skinne! Vi har derfor valgt å kombinere kjolen med tilbehør i gull. Bolero Claudine fra Soaked in Luxury med metalliske gulltråder er et sikkert kort i garderoben, da den er like fin på julebord som sammen med en tøff jeans og enkel t-skjorte etterpå. Tilfør et statementsmykke i gull for å gi antrekket et ekstra løft, og velg en clutchveske til i din favorittfarge fra Katie Loxton som kan romme alt du trenger for kvelden. 

På julaften

magasin-1kjole-julaften

Julaften er en tradisjonsrik og høytidelig dag som mange tilbringer sammen med nærmeste familie og venner. Vi har satt sammen et klassisk og stilrent antrekk til dagen. Et delikat enkelt kjede som Dia fra Syster P med ekte diamant gir antrekket det lille ekstra uten å bli for mye. En kort fuskepelsjakke i lett skinnende kvalitet er perfekt å slenge over skuldrene hvis det skulle være kaldt med bare ermer. Topp antrekket med en clutchveske med dekorative stener fra Floyd by Smith – dette er en veske du vil få bruk for igjen og igjen!

På romjulsfest

magasin-1kjole-jromjulsfest

Etter julaften kommer de koselige romjulsdagene som gjerne byr på fest og moro. Nå er det tid for å rocke opp kjolen! Skal du en tur ut på byen er det perfekt å kombinere kjolen med et par knehøye støvletter som både ser moteriktig ut og gjør at du holder varmen. Kjole Cassandra har allerede en markert midje med draperinger, men ønsker du å fremheve dette ytterligere vil et kult belte med sølv- og gulldetaljer være et blikkfang. Hold antrekket helt svart med en oversized fuskepels og du er klar for romjulens festligheter!