Det er en kunst å kle seg både varmt og trendy på høst -og vinter halvåret. Vi har plukket ut 10 av våre must-haves denne sesongen, som hjelper deg på vei til en fullverdig garderobe! Her viser vi deg klassiske plagg og tilbehør som kan brukes år etter år.

Strikket kjole

serena

En svart strikkekjole kan brukes til alt og er perfekt for sesongen vi går inn i. Kjole Serena fra Floyd by Smith er en lang, ettersittende ribbestrikket kjole med lange ermer og høy hals. Kjolen passer perfekt til hverdagsantrekket. Bruk den med lave og varme boots, et stort skjerf og en deilig kåpe i ull og du er klar for en lørdag med jentene.

Høyhalset ullgenser

flora

En høyhalset genser i ull er perfekt for kalde vintermåneder, og vi har forelsket oss i genser Flora fra Soaked in Luxury. Genseren har sømløse kanter, noe som gir genseren et eget særpreg og en avslappet look. På mildere dager er genseren perfekt sammen med en svart skinnjakke og smale bukser.

Knehøye støvletter

alessandra

De knehøye støvelettene Alessandra fra Floyd by Smith er den perfekte følgesvenn gjennom vinteren. Støvlettene kan brukes sammen med en deilig strikkekjole til hverdag eller til favorittkjolen på fest!

Glitrende partykjole

dea

Med kjole Dea fra Soaked in Luxury vil du garantert bli festens midtpunkt! Style kjolen med høye pumps og en clutch i gull for en gjennomført glamorøs look.

Skjerf i kashmir

kashmir

I år har endelig Floyd by Smith kommet med et varmt og deilig skjerf i 100% kashmir! Med dette skjerfet vil du holde deg både varm og stilfull i vintermånedene.

Lang fuskepels

courtney

Fuskepels Courtney i grå er en nydelig fuskepels fra Floyd by Smith. Denne jakken kan brukes til de fleste annledninger, enten du vil pynte opp et hverdagsantrekk bestående av jeans og t-skjorte, eller sette prikken over i-en til årets julebordkjole!

Gull-clutch

diana

Den ultimate partyclutchen Diana fra Katie Loxton med teksten «GOOD AS GOLD»! I denne får du plass til det mest nødvendige du trenger på fest, pluss at den virkelig spriter opp ethvert antrekk!

Klassisk kåpe

beatrice

Alle kvinner trenger en klassisk kåpe i garderoben sin. Kåpe Beatrice fra Floyd by Smith har et maskulint snitt, smal krage og inneholder hele 45% ull for å holde deg varm i vinter. Bruk kåpen sammen med en bukse i skinnimitasjon og en deilig strikkegenser for en spennende kontrast og et avslappet uttrykk.

Trendy bukse i skinnimitasjon

jessy513

Skinnbuksen kommer igjen år etter år, så det burde man virkelig invistere i denne høsten! Bukse Jessy 513 fra Floyd by Smith er en klassisker i skinnimmitasjon som er perfekt til hverdagsantrekket. Til hverdags er det fint å bruke buksen sammen med en strikkegenser, men om du bruker en fin bluse i chiffon er du klar for fest!

Enkle gullsmykker

vinkel

Partysesongen er her for fult og det er mye glitter og strass på sesongens kjoler. Hold tilbehøret enkelt og fremhev antrekket med elegante smykker. Til en kjole med gulldetaljer et det fint å bruke kjede Vinkel fra Syster P som er belagt med 18K gull.