Ikke funnet deg et 17. mai antrekk?

Det er ikke alle som går for en bunad på nasjonaldagen – og kanskje er det like greit når solen steker? En kjole er alltid et sikkert valg for fest og feiring.
Her finner du 17 kjoler som vil gjøre deg festklar til 17. mai!

 

17. mai antrekk

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og det store spørsmålet hvert år er hva man skal ha på seg. En kjole blir aldri feil – enten det er en kort festkjole eller en lang maxikjole.

Fargene for 17. mai kjoler er tradisjonelt rødt, hvitt og blått. Det er alltid et sikkert valg å gå for disse fargene. Likevel er det lov å leke seg med både farger, mønstre og tilbehør for å skape sin egen stil – vi skal jo tross alt feire friheten!

 

Rød kjole

Lys opp på 17. mai med en kjole i korall! En festkjole trenger ikke nødvendigvis å være knallrød – korall er et vårlig og friskt alternativ. Veiv med flagget i en av disse korallfargede kjolene, Daisy og Harper, og du vil definitivt bli lagt merke til!

 

Floyd kjole DaisyFloyd kjole Harper

 

Romantiske blonder er også et sikkert valg for å bli festfin på 17. mai. Blondene gjør mye ut av seg, så her er et viktig stikkord å ikke overdrive. Kjolene Maud og Bianca i korall vil gi et feminint uttrykk og viser deg frem fra din beste side. Disse kjolene vil også være behagelig å ha på seg hele dagen, da de har god stretch.

 

 Floyd kjole Maud blonderFloyd kjole Bianca

 

Floyd kjole Jenna

Hva med å ønske sommeren velkommen i en maxikjole? Maxikjoler passer like godt til feiring av landet vårt, som til en dag på stranden. Style maxikjolen med en enkel bolero eller blazer for et vårlig og friskt antrekk!

Maxikjolen Jenna finner du i flere lekre sommerprint – både i blomster og bohemmønster. Du vil garantert finne en variant du liker.

 

 

 

 

Hvit kjole

Hvitt er en klassiker på nasjonaldagen, som passer til alt!

Er du av typen som foretrekker enkle kjoler? Gå for en elegant, hvit kjole og la tilbehøret være i fokus. Kjoler som Maud og Hillary, er både er enkle og elegante. Begge kjolene kan kombineres med forskjellig tilbehør for å skape din egen stil.

 

Floyd kjole MaudFloyd kjole Hillary

 

La deg selv blomstre! En kjole med blomsterprint er perfekt for å feire friheten og grunnlovsdagen – og til å ønske sommeren velkommen. Kjolene Savannah og Virginia er både hvite og blomstrete på én gang.

I en lang kjole med blomsterprint, vil du være pyntet uten at det blir for mye. Kjolene finnes i mange ulike farger og størrelser på blomstene.

 

Floyd kjole Savannah langFloyd kjole Virginia

 

Floyd kjole Jenna

 

En maxikjole i en dus, avdempet pastellfarge er sukkertøy for øyet. Maxikjolen Jenna i lyserosa blomsterprint av liljer, er perfekt nå til våren. Dette er en deilig kjole for sesongens late og solfylte dager.  

 

 

 

 

 

Blå kjoleFloyd kjole Josefine lang

En klassisk og lang, blå kjole går aldri av moten. Er du glad i å pynte deg litt ekstra, er en kjole med dekor og flatterende passform midt i blinken. I kjolen Josefine vil du se både fin og elegant ut.

Josefine kommer i mange andre farger – både med og uten perledekor.

 

 

 

 

 

 

Vær litt freidig og vis frem din lekne side i en kjole med print.
17. mai-fargene er tradisjonelt rødt, hvitt og blått, og med kjolene Sharon, Hillary, Gabby og Sherley får du i hvert fall to av tre farger. La en kjole med et heldekkende print stå i fokus og hold resten av antrekket enkelt. Går du for en kjole med mye mønster, er det viktig å holde resten av antrekket enkelt. Her er det kjolen som skal stå i fokus.

 

Floyd kjole SharonFloyd kjole Hillary paisley

 

 

Floyd kjole GabbyFloyd kjole Sherley

 

Romantiske blonder er i vinden for tiden. Skal du gå for denne stilen, bør du la fokuset være på blondene og holde resten av antrekket enkelt. Kombiner du en ensfarget kjole i blonder, som Claudia og Holly, sammen med en enkel blazer, får du et feminint og elegant antrekk.

Floyd kjole ClaudiaFloyd kjole Holly

 

Så hva venter du på? Finn din 17. mai kjole nå og du er klar til å feire landet! HURRA!