Hos Floyd er vi opptatt av at bukser skal være superkomfortable på, uten at det skal gå ut over kvalitet og fasong på modellene. I år har vi introdusert en ny kvalitet – 268, i myk denim med veldig god stretch slik at den føles som en superstretchbukse, men den er likevel fastere i stoffet.

Med høyt innhold av bomull er 268-kvaliteten en jeans som føles myk og behagelig på. Polyester gjør den slitesterk, og det syntetiske fiberet spandex gir jeansen stretch og sørger for at den holder fasongen. I tillegg til disse stoffene inneholder268-kvaliteten 11% kunstsilke. Dette gir jeansen mer stretch, og gjør at den får en glattere og blankere overflate.

268-kvalitet
Kvalitet: 59% bomull, 27% polyester, 11% kunstsilke og 3% spandex

Jeansen kan sammenlignes med den populære buksetightsen vi har sett i motebildet lenge. Den former seg etter kroppen, og de smale modellene gir en svak hold-in effekt. Med sin gode stretch er den behagelig på hele dagen. Det er derfor den perfekte jeans til en travel hverdag! Med sin noe blankere overflate er den også fin å bruke til mer pyntede anledninger, kombinert med et par pumps, eller stilige ankelboots, og en pen bluse.

Kvaliteten finnes i svart og mørkeblå, og kommer i buksemodellene Kine, Angelina, Jenny og Emma, så du kan prøve den nye kvaliteten i din favorittmodell. Jeansen har allerede rukket å bli en favoritt blant mange Floyd-jenter.

Prøv den- vi er sikre på at du kommer til å elske kvaliteten!