Festdagen over alle festdager er snart her – 17.mai! For mange markerer nasjonaldagen starten på vårsesongen og da er det helt greit å fryse litt til fordel for favorittkjolen. Dette er dagen hvor det er greit å pynte seg litt ekstra og det er på tide å begynne å planlegge dagens antrekk.

Style med stilige øredobber

Kjolen Celina fra Floyd by Smith er og blir sesongens bestselger, og det gledes over at favorittprintet har kommet i ny farge – akuratt i tide for 17.mai.

8893-butterfly-offwhite-1_1

Kjolen er supersøt med print av sommerfugler og blomster og fargene spenner mellom blått, gult og rødt. Hold antrekket lyst og fresht ved å style kjolen med søte tøysko i blonder fra Floyd by Smith og en stor hvit bøtte-veske fra Katie Loxton. Sett wow-faktoren med et par røde øredobber fra Farmhousedesign som tar opp fargen fra printet i kjolen.

Kjøp antrekket her >

Trendy og fargesterk kombinasjon

Som vi snakket om i dette innlegget er gult en av vårens absolutte hotteste farger. Style fargen til 17.mai for et moteriktig uttrykk!

frn-faluna-top-multi_fbs-sk100-yo2r-spring-oker-3-edit_1

Skjørt Monica fra Floyd by Smith i okergult er superfint frem mot våren, og med riktig styling er det perfekt til 17.mai! Kombiner det gule skjørtet med en mønstrete bluse fra Fransa i blåtoner med et hint av gult. Både skjørtet og blusen har nydelige kvaliteter, så med dette antrekket vil du garantert være komfortabel en hel dag, og ikke minst supertrendy! Style med blå kilehæl-sandaler fra Floyd by Smith og moteriktige øredobber fra Enamel Copenhagen, og du er klar for 17.mai!

Kjøp antrekket her >

Den perfekte sommerkjolen

Det beste med våren? At maxikjolen Jenna fra Floyd by Smith kommer tilbake til butikken! En maxikjole er et must i alle kvinners sommergarderobe og favorittkjolen kan også styles til 17.mai.

3799-paisley-blue-white-1

Kjolen Jenna har vært i sortimentet til Floyd by Smith over flere år og kommer i år tilbake i en nydelig paisleymønstret variant, som vi elsker! Kjolen passer til nesten alle anledninger, og med riktig styling har du den perfekte 17.mai-kjolen.

Kjolen er i hvitt og blått, så med rødt tilbehør er det perfekt match! Style kjolen med røde tøysko fra Floyd by Smith og ta opp fargen i et enkelt rødt armbånd fra Enamel Copenhagen. Topp antrekket med rød lipgloss fra Sara Happ for å skape en gjennomført look.

Kjøp antrekket her >