Sommer og sol er for mange ensbetydene med festivaltid – for ikke å glemme festivalgarderoben! På festival er alt lov og mange velger ut sine mest vågale plagg for disse festlige helgene. Jeg har satt sammen tre antrekk i tre ulike stiler jeg mener passer ypperlig til festival!

Bohemian rhapsody

Shorts Adelia 599,- / Floyd by Smith T-skjorte Georgina 299,- / Soaked in Luxury Sandal Bella 1199,- / Unmade Copenhagen

Den bohemske looken passer perfekt til festival og det er mange som går for denne stilen. Vi har fått inn en splitter ny shorts til nettbutikken, shorts Adelia fra Floyd by Smith, og jeg ELSKER den! Den har alt jeg ser etter – nydelige påbroderte blomster, slitte detaljer og frynser. På festival kan det aldri bli for fargerikt, så style shortsen med en okergul t-skjorte og militærgrønne sandaler. Få den ultimate festival-looken ved å la saltvannshåret henge løst og topp det hele med en trendy stråhatt!

I want to live in a music festival forever

Patch me up

Skjørt Monica 599,- / Floyd by Smith Sandal Bella 1199,- / Unmade Copenhagen

Jeg har snakket om patches og applikasjoner på denim tidligere, trenden passer jo til alt – inkludert festival! Dette kule skjørtet fra Floyd by Smith kommer med påsydde merker i militærgrønt med fargeinnslag av rødt og hvitt. Style skjørtet med matchende sandaler fra Unmade Copenhagen og en t-skjorte i samme farge for et kult og gjennomført antrekk. Også her går jeg for stråhatt – viktig å beskytte seg mot den sterke solen når man er ute hele dagen!

It’s more than music

Effortless

Sandal Bella 1199,- / Unmade Copenhagen Bukse Robyn Boyfriend 1199,- / Wrangler

Det er mange jeans-jenter der ute, og dere har ofte en egen evne til å få et enkelt antrekk til å se ut som en million dollar. Denne supersøte jeansen fra Wrangler med broderte blomster passer perfekt til deg! Gå for en enkel styling med hvit t-skjorte, oransje sandaler og fine solbriller, så har du det som trengs for en kul look. For å gi det lille ekstra kan du også sette opp håret i en messy bun og knyt en silkebånd rundt – nå er du klar for festival!

Summer always ends with good memories