Den klassiske capribuksen er et allsidig plagg som kan brukes til flere anledninger. Alt avhenger av stylingen. Nedenfor har vi valgt ut tre caprimodeller og kombinert dem med plagg og tilbehør som passer til tre ulike anledninger; til hverdags, på jobben og til sommerfesten.

Til hverdags

Capri til hverdags
1) Genser Callie 2) Skinnjakke Josie 3) Topp Dora 4) Capri Jessy 1511, 5) Bluse Mariel 6) Soaked topp Megan 7) Halskjede Nugget 8) Sko Stella

Hverdagen kan være hektisk, og de fleste kan kjenne seg igjen i at man ofte slenger på seg den første og beste buksen man finner i klesskapet. Det er ikke alltid like praktisk med skjørt og kjoler når man skal komme seg gjennom en dag med mye forskjellige aktiviteter og plikter. Da er capribuksen et perfekt alternativ når det blir varmt. En capribukse er behagelig og luftig på, og så er det jo i tillegg et pluss at man får litt sol på leggene.

Vi har valgt ut capribuksen Jessy 1511 til hverdags. Denne kommer i jeanskvalitet med god stretch og har høyt liv slik at den er behagelig å bevege seg i og holder seg på plass. I tillegg har den en liten splitt nederst slik at den ikke føles stram rundt knærne.

Vi synes den mørke jeansfargen blir sommerlig og fin med topper og bluser i lyse farger. En topp med paisleymønster, som på topp Dora fra Soaked in Luxury, er en sikker vinner i år. Ønsker du å vise fram detaljene på buksen kan du bruke en bluse med strikk nederst som bluse Mariel som du kan putte oppi buksekanten. Bruk en skinnjakke over, eller velg en avslappet og myk genser som Callie for et sporty uttrykk. Velg et par av vårens trendy hvite sneakers til så beina dine har det komfortabelt hele dagen.

På jobb

Capri på jobb
1) Topp Nette 2) Lipgloss The Nude Slip One 3) Bluse Paulette 4) Cardigan Zoey 5) Capri Jenny 180A 6) Sko Sydney 7) Armbånd Rose 8) Bluse Stacey

Til jobbantrekket har vi valgt capribuksen Jenny 180A. Dette er en enkel, klassisk modell som går til rett under knærne. Den har små diamanter på knappene som gjør den litt mer pyntet enn de andre modellene.

Det er alltid en god følelse å føle seg velkledd på jobb, og for mange innebærer dette at man har et anstendig antrekk med bukselengde over knærne og ikke for mye utringning. Med en capribukse er du velkledd uten å måtte ha på deg en lang varm bukse på sommerstid.

Capribuksen Jenny 180a kommer i mange ulike farger så her er det bare å plukke den man liker best. Kombiner den med den klassiske hvite- og blåstripete jobbskjorta, men med ett oversized snitt som på skjorte Stacey fra Soaked in Luxury, eller gå for en blondetopp som topp Nette. Denne kommer også med lange ermer hvis du foretrekker det. Ha alltid en cardigan med deg hvis du har en jobb der du sitter mye stille. Man kan fort bli kjølig av å være lenge i ro.

Til sommerfesten

Capri på sommerfest
1) Ring Cleo 2) Bluse Eleanor 3) Bluse Nancy 4) Dongerijakke Harper 5) Capri Angelina 180A 6) Armbånd Cleo 7) Sko Cara 8) Bluse Boxy

Varmere og lysere tider gjør noe med humøret, og ofte også med festhumøret. Vi elsker sene sommerkvelder på fest med gode venner, hvor vi får drikke friske drinker og pynte oss med våre favorittplagg.

Capribuksen Angelina 180A er kjempefin å bruke på fest sammen med sesongens mange topper og bluser. Den er lenger enn de andre modellene, og er derfor ekstra fin til pumps eller ett par pyntede sandaler.

Sommer er synonymt med klær i sterke friske farger, så på sommerfest kan du synes så mye du vil. Korall er en farge vi ser kommer tilbake år etter år, og kler godt de fleste hudtoner. Bruk en fargerik mønstrete overdel som bluse Nancy for å fremheve fargen på capribuksen, eller velg en lett og ledig hvit bluse som bluse Eleanor fra Soaked in Luxury til. Tilbehør i gull fremhever solkysset hud, og med en kort dongerijakke vil festantrekket ditt være komplett.