Vi er i slutten av september, og det merkes allerede at luften er skarpere og at høsten er her for fullt. Vi har fått inn mange deilige og varme strikkeplagg i butikken, og det kan være smart å sikre seg et par nye strikkegensere før de forsvinner.

STRIKKEGENSEREN DU KAN BRUKE TIL ALT

janet-knit-grey-1-edit1. Genser Janet 599,- 2. Smykke Nugget Syster P 799,- 3. Armbånd Birdy Syster P 399,-

Strikkegenser Janet er en genser med v-hals og lange ermer. Den har liten splitt nederst i hver side og ribbestrikk nederst langs kanten og ytterst på ermene. En enkel og stilren strikkegenser som du kan kombinere med både skjørt og bukser. Mange har noen plagg i klesskapet som brukes igjen og igjen, ikke bare fordi de er komfortable å ha på, men de ser bra ut og passer til det meste du har i garderoben. Genser Janet er et sånt plagg.

OVERSIZED LUN OG BEHAGELIG

fransa-top-tangora-dark-blue-2-edit1. Genser Aurora 299,-

Store, varme strikkegensere er noe de fleste av oss ser frem til å ha på seg på kalde høstdager. Og er det ett plagg vi ser igjen høst etter høst – så er det nettopp den lange, deilige ullgenseren. Genser Aurora er akkurat slik. Dette er genseren du gjerne tar over t-skjorte og jeans til hverdags – eller kombinerer med joggebukser eller koseklær i sofaen.

STRIKKEKJOLEN

floyd_aw2016_03_24469_dress-1

1. Kjole Dawn 699,- 2. Lue Cleo 599,-

Følelsen av å pakke seg inn i et deilig strikket plagg er en herlig. Enda bedre er en kjole i deilig strikket kvalitet. Kombiner den sammen med et par boots, en strikket lue og en høstjakke, eller bruk den sammen med strømpebukser, et belte i midjen og en tidsriktig bomberjakke.

Vi er klare for høsten, er du?