Floyd.no har i år tatt inn et enda større utvalg av de fantastiske jakkene fra det svenske merket Svea. Vi gleder oss til å gå vinteren i møte med de klassiske fine jakkene som vil holde oss varme hele sesongen!

En suksesshistorie

Svea ble grunnlagt i 1998 av en ung mann etter han vant en skateboard-konkurranse. Med en mesterskapsmedalje i den ene hånden og en businessdrøm i den andre, gikk han til Stockholms ledende streetwear-butikk og overbeviste eieren om konseptet sitt – da ble varemerket Svea skapt. Han startet med å importere skateboardhjul, bager og andre produkter fra USA og merket dem med Svea. Sortimentet økte raskt til å også innebære klær, og det var her designeren Kiki Wallmansson kom inn i bildet.

Wallmansson savnet fint og funksjonelt streetwear til jenter, og oppdaget dermed et tomrom i markedet som hun ønsket å fylle. I starten var Svea et smalt merke med et mer eksklusivt preg, men i dag har kolleksjonene økt og merket har blitt tilgjengelig for flere – noe hun ser som positivt. Merket har vært i sterk vekst i mange år, og har blitt et kjent merke med sine gjenkjennelige plagg med Svea-logoen lett synlig.

Inspirasjonen til Sveas kolleksjoner er hentet fra amerikansk og engelsk collegeliv, blandet med tradisjonelle idretter, men med et svensk preg. Svea legger ekstra energi på uventede detaljer, og jobber alltid med materialer av høy kvalitet.

 

Jakkemodellene du bør kjenne til

Jakke Miss Smith

En innsvinget og feminin dunparkas til dame, med mulighet for innstramming for en mer markert midje. Jakken er fylt med 80% dun og 20% fjær, og har avtagbar fuskepels på hetten. Denne modellen kommer i fargene svart, mørkeblå, grå og rosa.

Jakke Miss Smith 3999,- / SVEA
Du finner alle Miss Smith jakkene her >

 

 Jakke Whitehorse

En kortere og tynnere jakkemodell med gullfargede glidelåser og avtagbar fuskepels på hetten. Denne jakken har ytterstoff i 100% nylon og fyll i 100% polyester. Jakke Whitehorse kommer i fargene svart og mørkeblå.

Jakke Whitehorse 2899,- / SVEA

Du finner alle Whitehorse jakkene her >

 

Jakke Miss Lee

Modellen er lik som jakke Miss Smith, med innsving og mulighet for innstramming i midjen, og med avtagbar fuskepels på hetten. Denne jakken har fôr i 100% polyester. Jakken er fortsatt tykk og varm, og er et godt alternativ for deg som ikke ønsker dun slik Miss Smith har. På denne jakkemodellen er knappene skjult. Jakke Miss Lee får du kjøpt i fargene svart, mørkeblå og grå.

Jakke Miss Lee 2999,- / SVEA
Du finner alle Miss Lee jakkene her >

3 grunner til å investere i en jakke fra SVEA:

1. Jakken vil ikke gå av moten. Designet på jakkene fra Svea er stilrent, avslappet og enkelt – 2000-tallets tolkning av den klassiske stilen. En jakke fra Svea vil holde seg fin i mange år.

2. Du får mye jakke for prisen! Jakkemodellene fra Svea er fylt med dun eller polyester. Dette gjør at jakkene er fine til både høst og tidlig vår, samtidig du holder deg varm hele vinteren.

3. Floyd elsker dyr og er derfor veldig glad for at jakkene vi har fra Svea kommer med fuskepels. Disse er av høy kvalitet, og er både pene å se på og vindstoppende rundt hals og ansikt.

Se hele vareutvalget fra SVEA her >