3 grunner til å investere i en jakke fra Svea

Floyd.no har denne høsten fått inn fantastiske jakker fra det svenske merket Svea. Vi gleder oss til å gå vinteren i møte med de klassiske fine jakkene som vil holde oss stilige og varme hele sesongen.

En suksesshistorie

Svea ble grunnlagt i 1998 av en ung mann etter han vant en skateboard-konkurranse. Med en mesterskapsmedalje i den ene hånden og en businessdrøm i den andre, gikk han til Stockholms ledende streetwear-butikk og overbeviste eieren om konseptet sitt. Da ble varemerket Svea skapt. Han startet med å importere skateboardhjul, bager og andre produkter fra USA og merket dem med Svea. Sortimentet økte raskt til å også ha klær, og det var her designeren Kiki Wallmansson kom inn i bildet.

Wallmansson savnet fint og funksjonelt streetwear til jenter, og oppdaget dermed et tomrom i markedet som hun ønsket å fylle. I starten var Svea et smalt merke med et mer eksklusivt preg, men i dag har kolleksjonene økt og merket har blitt tilgjengelig for flere, noe hun ser som positivt. Merket har vært i sterk vekst i mange år, og har blitt et kjent merke med sine gjenkjennelige plagg med Svea-logoen lett synlig.

Inspirasjonen til Sveas kolleksjoner er hentet fra amerikansk og engelsk collegeliv, blandet med tradisjonelle idretter, men med et svensk preg. Svea legger litt ekstra energi på uventede detaljer, og jobber alltid med materialer av høy kvalitet.

Hos Floyd.no har vi denne høsten tatt inn tre jakkemodeller fra Svea:

Miss Smith jacket

En innsvinget og feminin dunparkas til dame, med mulighet for innstramming for en mer markert midje. Jakken er fylt med 80% dun og 20% fjær, og har avtagbar fuskepels på hetten. Denne modellen kommer i svart og mørkeblå.

Jakke Miss Smith, 3999,- / Svea

Whitehorse jacket

En kortere og tynnere damejakke med gullfargede glidelåser og avtagbar fuskepels på hetten. Denne jakken har ytterstoff i 100% nylon og fyll i 100% polyester. Denne modellen kommer i svart og mørkeblå.

Jakke Whitehorse, 2899,- / Svea

Dawn Jacket

Dawn Jacket fra Svea er en litt tøffere midjekort variant, som har myk og komfortabel polyestervattering. Jakken er quiltet med ribbestrikkede mansjetter i krage, håndledd og bunn. Lukkes med glidelås midt foran og har lommer i hver side. Venstre arm prydes av Sveas flagg-logo

Jakke Dawn, 1299,- / Svea

3 grunner til å investere i en jakke fra SVEA:

1. Jakken vil ikke gå av moten. Designet på jakkene fra Svea er stilrent, avslappet og enkelt – 2000-tallets tolkning av den klassiske stilen. En jakke fra Svea vil holde seg fin i mange år.

2. Du får mye jakke for prisen! Flere av jakkemodellene fra Svea er fylt med 80% dun og 20% fjær. Dette gjør at jakkene er fine til både høst og tidlig vår, samtidig du holder deg varm hele vinteren.

3. Floyd elsker dyr og er derfor veldig glad for at jakkene vi har fra Svea kommer med fuskepels. Disse er av høy kvalitet, og er både pene å se på og vindstoppende rundt hals og ansikt.

Se vårt utvalg av jakker fra Svea her >

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-