Vi går med stormskritt inn i den koseligste tiden av året – nemlig advent og jul! Har du tenkt på julegavene enda? Vi har gode råd til  julegavene til mamma, søster og din beste venninne.

Nå som det er kaldere ute og kveldene blir fortere mørke, bruker vi mer tid inne. Hva er vel bedre enn å bruke denne tiden til julegaveshopping? Og best av alt – shoppingen kan gjøres enkelt fra sofakroken uten stress. Du slipper å finne parkering, stå i lange køer, eller ha barnevakt – for de som synes det er uaktuelt å ta med barn på juleshopping.

Nei, gå for en roligere vri i år. På med joggebuksa og beina opp i sofaen, et par telys og et glass rødt. Klar for å julegaveshopping med et smil!

Men til hvem og hva skal vi kjøpe når vi sitter der foran skjermen? Noen gir gaver til mange og andre gir gaver til få. Tipsene fra oss gjelder de tre «nøttene» mor, søster og din beste venninne. Disse personene kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven til, men fortvil ikke, gode råd trenger ikke være dyre.

JULEGAVE TIL MOR

Hva med en god strikkejakke til mamma? Enten hun foretrekker en grovstrikket eller en finstrikket variant, moderne eller klassisk fasong. Floyd cardigan Linn kommer i mange ulike farger så den vil du garantert dinne i hennes favorittfarge. En god strikkejakke bør være et av basisplaggene i en kvinnes garderobe. Dette er et plagg som hun kan bruke til alle årstider.

Floyd strikkejakke

JULEGAVE TIL SØSTER

Vi tror på en varm og lun poncho til din trendy søster. Ponchoen kan brukes til både kjole eller bukse og styles enkelt med et belte for en tydeligere fasong. Den er rask å slenge over skuldrene på vei til skole eller jobb og allikevel se fantastisk ut. Den er også god å pakke seg inn i på en kjølig kveld. Mulighetene er ubegrensede!

poncho

JULEGAVE TIL VENNINNE

Til din beste venninne er kun det beste godt nok, så da vil vi anbefale et deilig ullskjerf fra Rosenvinge. Dette vil garantert gjøre lykke på kalde dager. Er hun litt som oss vil dette brukes langt utover våren også. Et varmt og godt skjerf er et tilbehør vi ikke kan komme utenom. Dette kommer garantert til å bli en favoritt!

Floyd skjerf

Gå for en behagelig juleshopping i år og kjøp gavene fra sofaen! Da kan du sitte fornøyd på julaften og se på tre nøtter til Askepott, alle pakker er levert til venner og familie, det lukter jul og, i den perfekte verden, så snør det lett utenfor vinduene.

Og julegaveshoppingen – den gikk jo som en lek.