Tilbehør som skjerf, belter, vesker og smykker er i tiden som aldri før, og det er spennende hvordan man kan leke med sammensetninger og stiler for å gi antrekk et personlig og særegent uttrykk. Vi har sett på 3 ulike måter å bruke tilbehør for å tilføre antrekket en ekstra piff.

Et skjerf kan brukes til så mangt

Skjerf fra 299,- / Becksöndegaard

Det er uendelige måter å bruke skjerf på, og dette tilbehøret er i vinden som aldri før. Alt ettersom hvor stort skjerfet er, så kan det knytes rundt håndledd, på veskehanken, rundt hestehale, brukes som belte eller hårbånd. Dersom du har et ensfarget antrekk vil et fargerikt skjerf sette prikken over ‘i-en’, ellers kan du velge et skjerf som går i samme fargetone slik at fargepaletten dust flettes sammen.

 

Vesken kan gjøre hele antrekket

Lommebok Granny 499,- / Becksöndegaard

Ofte tenker man praktisk når man kjøper veske: «Jeg tror jeg går for den sorte, for den kan jeg bruke til alt». Selvfølgelig er det fornuftig å ha en sort veske i basegarderoben, men etter at den er innkjøpt er det på tide å åpne opp øynene for hvor mye en fargerik veske kan tilføre et antrekk. Det er bare en liten fargeklatt som skal til, og med ett har antrekket fått en moderne om oppdatert stil. Mange liker for eksempel å bruke røde sko eller en rød veske til leoparmønstrede plagg – det popper veldig og skaper en eksklusiv look. På samme måte som orange er en vakker og frisk kontrast til denimblått, vil navy tilføre en klassisk følelse til gult. Poenget er at en liten fargeklatt gir liv til et helt antrekk, og i tillegg er det ikke til å legge bak en stol at farger sprer glede i et land med mørketid halve året.

Lekne føtter

Sokker fra 89,- / Becksöndegaard

Nå skal sokkene være fargerike og lekne. Butikkene bugner av kreative mønster og kvaliteter, og regelen er at alt er lov. Du kan starte forsiktig med å velge sokker som er ton-i-ton med antrekket ditt – inntil du våger deg ut i sterkere farger som gir kontrast til antrekket. Regelen er: det finnes ingen regler! Alt er lov, lek deg og finn sokker som du liker. Viktigst av alt er å ha det gøy – husk: det er bare mote :-)

Becksöndegaard Copenhagen ble grunnlagt i 2003 av Lis Beck og Anna Søndegaard. To venninner med felles mål om å lage et «accessory brand» med fargerik og lekende identitet og et særpreget skandinavisk preg. Becksöndegaard har fire kolleksjoner i året og med sitt motto «Rebellious Love» kan man leke seg med deres kjente og håndlagde prints, tidløse design og deilige kvaliteter. Se alle produktene fra Becksöndegaard her >