Et plagg alle burde ha i skapet er en hverdagskjole. Den pynter opp et antrekk på 1-2-3, og kan like gjerne brukes på jobb som på en café-date med venninner. Hverdagskjolen kommer i forskjellige varianter, og man kan enten velge å investere i en enklere, ensfarget variant eller gå for en mer spennende variant med mønster. Jeg har stylet kjolen Hattie fra Soaked in Luxury på tre forskjellige måter, men det er kun fantasien om setter grenser for hvordan denne kjolen kan brukes!

Gi antrekket ditt det lille ekstra med tilbehør fra Beck Söndergaard – du kan lese mer om merket og utvalget på Floyd.no her >>
Å style kjolen med en genser over gjør at du holder deg varm, og det gir deg i tillegg to antrekk som du kan bytte mellom utover dagen. Med genseren over vil det se ut som du har valgt å gå for et fint skjørt til genseren, og ønsker du å variere litt er det bare å ta av deg genseren. Kombiner dette med en svart strømpebukse og et par gode støvletter og du er klar for både jobb, café-date eller en bytur med en venninne.

Shop produktene her:

Støvletter Frigga 1599,- / Shoe Biz
Cover Black Marble Iphone X 299,- / iDeal of Sweden
Kjole Hattie 599,- / Soaked in Luxury
Genser Elsa 599,- / Floyd by Smith
Veske Kira 1999,- / Whyred

 

Å kombinere kjolen med et par jeans er en fin måte å gjøre antrekket avslappet. For at antrekket ikke skal føles for avslappet er det perfekt å kombinere det med et par sko som har det lille ekstra – da passer perfekt sneakers Ava Loop fra Pavement. Sløyfen på skoene gjør antrekket mer feminint, i tillegg til at de er behagelige å gå med. Sleng en trenchcoat over og en veske og du er klar for en dag på jobb.
 Shop produktene her:
Veske Cynthia 489,- / Katie Loxton
Bukse Scarlett High 1099,- / LEE
Kjole Hattie 599,- / Soaked in Luxury
Trenchcoat Carina 1599,- / Floyd by Smith
Sneakers Ava Loop 1399,- / Pavement

 

Hverdagskjolen kan enkelt ”strammes opp” ved hjelp av en blazer. Velg en som er innsvingt i midjen for å gjøre antrekket mer feminint. Pynt deg litt ekstra med et par fine øredobber i gull, og kombiner dette med et par enkle sneakers som ikke tar så mye oppmerksomhet fra resten av antrekket. Om du skal en tur ut rett etter jobb er det bare å bytte ut skoene med et par hæler – og vipps, du er klar for en kveld ute! Kombiner dette med en svart strømpebukse, eventuelt uten om været skulle tillate det.
Shop produktene her: 
Sneakers Barbasso 1399,- / Kastel Shoes
Cover Midnight Blue Marble Iphone 6/7/8 299,- / iDeal of Sweden
Kjole Hattie 599,- / Soaked in Luxury
Blazer Sydney 1799,- / Karen by Simonsen
Øredobber Love Knot 649,- / Enamel Copenhagen

 

Se hele utvalget av hverdagskjoler på Floyd.no her >>