Et plagg som aldri går av moten er jeans! Vi mener jeans kan brukes til alle anledninger – også på jobben. Noen arbeidsplasser krever spesifikke antrekk, men har du en jobb der du kan velge hva du vil gå med kan jeans enkelt styles både klassisk, trendy og avslappet. Vi har her tatt utgangspunkt i klassiske blå jeans, men bruk gjerne en i en sprekere farge hvis du ønsker å sprite opp antrekket ditt litt ekstra.

Klassikeren

skjorte
Bukse Angelina 308 799,- Skjorte Demi 649,- Blazer Sanna 799,- Sko Kendall 599,-

Mørk blå jeans, en klassisk hvit skjorte og en pen blazer – så enkelt kan det gjøres! Et tidløst antrekk som sjeldent kan gå feil. Føl deg fram når det gjelder valg av sko. Bruk høye hæler for et elegant uttrykk, eller et par trendy hvite sneakers for en mer avslappet look.

*Tips: Putt skjorten oppi buksen og bruk et pent silkesjal som belte, eller dropp skjorten og bruk blazeren som topp med et smalt belte i midjen for å gjøre antrekket mer trendy.

Lun strikk

strikk
Bukse Jenny 268 699,- Genser Roma 599,- Pelsjakke Ciara 999,- Veske Cynthia 489,-

Det mest komfortable jobbantrekket noensinne! Gå for en smal jeans – vi anbefaler en i kvalitet 268 da denne inneholder 11% kunstsilke som gir den en noe glattere overflate og vil derfor pynte opp antrekket. Velg en deilig strikkegenser til – prøv deg gjerne fram med farger eller mønster på genseren. Vår favoritt akkurat nå er genser Roma fra Soaked in Luxury. Med en shopper på armen har du plass til alt du trenger i løpet av dagen.

*Tips: Med en deilig fuskepelsjakke over antrekket holder du deg ikke bare varm, men du gir også antrekket det lille ekstra med en chic detalj.

Avslappet i t-skjorte

tskjorte
Bukse Jenny 416 699,- T-skjorte Janet 199,- Sko Kendall 599,- Cardigan Katinka 499,-

Nok en klassiker – passer for deg med en jobb der du kan bruke et mer avslappet antrekk. Vi har valgt en uvasket jeans for å holde antrekket rent. Bruk en lang strikkecardigan over og putt t-skjorten oppi buksen. Med et par pumps eller høyhælte boots til holder du antrekket stilfullt så det ikke blir for hverdagslig.

*Tips: Ønsker du å bruke en baggy jeans til kan du bytte ut cardiganen med en blazer, brette opp buksen nederst og beholde pumpsene på – og vipps så har du et elegant, men avslappet antrekk.