En klassisk blå jeans er noe de aller fleste kvinner har i garderoben, og ofte blir dette plagget redningen i en hektisk hverdag. Denne sesongen bugner det av buksemodeller med ‘det lille ekstra’ og du kan enkelt oppdatere garderoben med et par tidsriktige jeans. I år er det spesielt ankelkorte bukser som gjelder, i tillegg til at du finner varianter av culotten og hullete jeans. I denne artikkelen har jeg stylet tre av mine favorittjeans til tre forskjellige anledninger – les og bli inspirert!

Feminin og avslappet på jobb

De fleste assosierer en hullete jeans med en avslappet og hverdagslig stil, men de kan også gjøres feminine og pyntet – avhengig av styling.

slx-aylin-jeans-light-blue_fbs-2862-carnation-white-2-edit_1

Bukse Aylin fra Soaked in Luxury er en jeans i myk denim-kvalitet med slitt look. Buksen i seg selv er veldig avslappet, men med riktig styling får du både et tidsriktig og mer pyntet uttrykk. For å oppnå et sommerfresht jobbantrekk kan du style buksen med bluse Jo fra Floyd by Smith. Blusen er i et nydelig hvitt og blått blomsterprint, med trendy cold-shoulder og halvhøy hals. Om du ønsker å gjøre antrekket ekstra pyntet og litt røffere, kombiner med sandalene Gisele fra Unmade Copenhagen og enkle gullsmykker fra Enamel.

Kjøp antrekket her >

Klassisk blå med en twist

Buksen Kine 308 har vært superpopulær blant Floyd-jentene og nå er den kommet i en ny modell for sesongen – ankelkort og med glidelåsdetalj!

fbs-kine-zip-308-blue_fbs-6338-light-blue-6-edit

Den klassiske blå jeansen kombinert med en ensfarget bluse er den perfekte hverdagsuniformen. Her har vi stylet buksen Kine zip 308 med blusen Paget, begge fra Floyd by Smith. Her er det detaljene i antrekket som er avgjørende – buksen er ankelkort med glidelåsdetalj og blusen er off-shoulder. Sett prikken over i’en med fargerike smykker fra Hipanema for å bryte med blåfargene og fullfør antrekket med behagelige tøysko i favorittfargen din. Her har du et enkelt, behagelig og tidsriktig antrekk til hverdagsbruk.

Kjøp antrekket her >

Culotter til fest

Sommeren 2016 kom culottene for fullt inn i motebildet, og trenden er like aktuell i år. Denne sesongen er favorittbuksen kommet i en jeans-variant – akkurat i tide for sommerfesten!

fbs-susy-3482-blue_slx-malibu-top-stripe-broken-white-black-2-edit-1

Buksen Susy fra Floyd by Smith er en mørk blå ankelkort jeans med noe utsving og rawcut nederst på bena – en detalj vi elsker! Kombiner buksen med off-shoulder-blusen Malibu fra Soaked in Luxury for en sommerlig look. Gå for oppsatt hår for å fremheve kragebena, og høye sandaler med ankelreim for å gjøre bena lenger. Fullfør antrekket med søte smykker fra Farmhousedesign, og du er klar for fest!

Kjøp antrekket her >
Finn inspirasjon til flere anledninger her >