Skal du i bryllup denne høsten, men ikke funnet en kjole? Enten du skal være gjest, forlover eller brudepike – her er tipsene som hjelper deg å finne den perfekte selskapskjolen!

Det finnes uskrevne regler for hvilke farger man som bryllupsgjest eller forlover skal kle seg i. Generelt er svart, hvitt og rødt farger man bør unngå. Et tips er å lese invitasjonen godt – der er som regel kleskoden oppgitt.

Generelt er det 4 huskeregler for bryllupsantrekket:

  1. Vis respekt og ikke kom underpyntet
  2. Vis hensyn til bruden og ikke kom overpyntet
  3. Unngå utfordrende antrekk
  4. Feil farge kan gi feil signal

Finn en balanse mellom det å være overpyntet og det å være underpyntet, gå for en kjole som ikke er for kort, tettsittende eller viser for mye kløft – og til sist, men ikke minst; følg kleskoden. Vi har funnet 3 typer kjoler til bryllup som tar alt dette til etterretning og som garantert blir en suksess.

 

KJOLE MED DETALJER TIL BRYLLUP

Blå er en farge som er enkel å kombinere med både varme og andre kalde farger. Går du for en petrolblå eller kongeblå selskapskjole sammen med en lysegrå eller kremhvit blazer, vil du få en eksklusiv og sofistikert look.

Nydelige detaljer som blonder og perler gjør også at kjolen vil være pyntet, men ikke for mye. Gå for en ensfarget kjole med dekorasjon om du vil føle deg både feminin og vakker. Kjolen Francesca er en lang selskapskjole i chiffon med en overdel brodert i blomstermønster med diamanter. Skjørtet er drapert for et flatterende uttrykk.

Floyd kjole Francesca

Floyd kjole Francesca

 

Perler og diamanter er en av de mest klassiske dekorasjonene man kan ha på selskapskjoler!

Dekorasjon på kjolen gjør at du blir litt ekstra elegant – og litt ekstra fin. På den måten blir du glamorøs i bryllupet, uten å ta oppmerksomheten vekk fra bruden.

La deg selv skinne litt ekstra i en kjole med fine utsmykninger, som kjolen Francesca.

 

 

 

 

Kjole med print til bryllup

Vær litt leken med et fargerikt print! I bryllup trenger man ikke nødvendigvis en ensfarget kjole. Om du er av typen som syns det kan bli litt kjedelig med kun én farge, kan du gå for en selskapskjole med et interessant print.

Om du velger en kjole i et fargerikt print, vil du la kjolen være i fokus. La derfor tilbehøret  som veske og sko være enkelt og ensfarget for en sofistikert look. I kjolen Josefine med abstrakt print vil du garantert føle deg fin!

Floyd kjole Josefine

 

 

ENSFARGET KJOLE TIL BRYLLUP

Om du vurderer å gå for en ensfarget selskapskjole – hvorfor ikke gå for en av høstens fineste farger? Paletten som dominerer motebildet denne sesongen er grønt, burgunder, petrol, rust, sort og hvitt. Går du får en ensfarget kjole i nøytrale farger kan du la tilbehøret få større oppmerksomhet og eksperimentere med ulike fargekombinasjoner. Vær heller ikke redd for å blande kalde og varme farger – en kald og mørk blåfarge er for eksempel veldig fint sammen med varme jordfarger.

Mørkegrønt er en nydelig farge inspirert av høsten, som passer de aller fleste. Går du for en kjole i en typisk høstfarge, er det viktig at du holder tilbehør som jakke, sko og vesker i nøytrale farger, men gjerne med detaljer som diamanter. Josefine er en kjole i en nydelig grønnfarge som gir deg en flatterende fasong. Til høstens bryllup kan du også leke deg med kvaliteter som semsket skinn eller strikk sammen med kjolen.

Floyd kjole Josefine

 

Dekk til skuldrene i kirken

Om kjolen du har valgt har bare skuldre, bør du vurdere å ta med deg et sjal i kirken. Mange av våre kjoler har et matchende sjal som følger med. Ellers er det mulighet for å kjøpe sjal enkeltvis. Gå for et sjal som matcher kjolen, eller en nøytral farge, for å gjøre antrekket komplett.

 

Se alle våre kjoler til bryllup her.