Jeg har alltid vært en kjole -og skjørt jente og gleden var stor når utvalget av skjørt vokste på Floyd.no! Denne sommeren finner du et stort utvalg av skjørt i nettbutikken, i forskjellige farger, fasonger og lengder – noe for enhver smak. Jeg har funnet frem mine tre favoritter, og vil vise deg hvordan du kan style de for en fresh og avslappet sommer-look!

Favoritten

fbs-lsh3004-flower-yellow-8-edit
Skjørt Heather 399,- / Floyd by Smith

Dette nydelige skjørtet fra Floyd by Smith falt jeg umiddelbart for, og flere av jentene på kontoret mente jeg ‘måtte ha det’ – de hadde rett! Dette gjelder tydeligvis for flere jenter der ute, for skjørtet har solgt i rekordfart!

Den friske gulfargen kombinert med rosa, blå og grønne blomster er fantastisk, i tillegg til supersøte ekorn – whats not to love?

For en hverdagslook styler jeg skjørtet med en enkel hvit t-skjorte, hvite sneakers og en skinnjakke hvis det er kjølig, men på solfylte dager hvor jeg føler meg litt mer inspirert går jeg for en mer spenstig styling. For å sprite opp antrekket enda mer kan du velge en overdel som tar opp noe av fargen i skjørtet, for eksempel en blå denimskjorte som du knyter i livet – fargerikt og superfresht!

På fest velger jeg en chiffonbluse i enten korall eller grønt for å virkelig skinne! Kombiner da med et par høye sandaler med ankelrem for å få en illusjon av lenger ben. Alle disse nevnte antrekkene taler ganske for seg selv, så smykker er ingen nødvendighet, men om du ønsker, gå for små delikate smykker i gull for å sette en eksklusiv touch.

Klassikeren

l38iapkw_1_zoom
Skjørt Button Through 599,- / LEE

Dette skjørtet fra LEE har alt jeg ser etter – røff finish, høyt liv og dekorative knapper. LEE er selve spesialisten på denim, så her får du god kvalitet kombinert med fantastisk design.

Hver sommer gjelder den evige jakten på det perfekte dongeriskjørtet – look no further!

Til en sommerdag i parken er det superfint å style med hvite sneakers, striper og et lekkert skjerf som knytes i hempene for å markere midjen. Om det blir kjølig er kombinasjonen av denim og strikk en sikker vinner, så ha en strikkegenser i en fresh farge på lur!

Med riktig styling kan du også bruke denimskjørt på fest! Gå for en mer pyntet overdel for å dresse opp antrekket. Skjorten Amelia fra Floyd by Smith er hvit med små polkadotter og trendy volanger – perfekt for en kveld ute med jentene eller kjæresten!

Avslappet

frn-hilace-top-white_frn-hiann-skirt-blue-4
Skjørt Ann 249,- / Fransa

Denne sommeren skal jeg bruke dette skjørtet fra Fransa på late søndager og solfylte dager i hagen. Skjørtet er i nydelig jersey-kvalitet og føles supermykt på!

Bytt ut joggebuksen med et avslappet og kult jersey-skjørt denne sommeren!

Stylingen av dette skjørtet er endeløs, men favoritten en absolutt en løs t-skjorte og Birkenstocks. Det svenske merket Whyred har enkle t-skjorter i nydelig kvalitet, og med Birkenstock-sandaler som har tykk og god såle som er fotformet blir det komfort hele veien!

Med disse tre skjørtene i klesskapet er du klar for alt hva sommeren måtte bringe. Se hele vårt utvalg av skjørt her >

Ønsker deg en fin sommerferie med brune ben og saltvannshår!