Årets første arbeidsuke er overstått og 2017 er virkelig i gang! Ved årsskifte er det mange som har nyttårsforsetter for å bli en bedre utgave av seg selv –og det som topper listen hos de fleste er å starte å trene! Dette er et forsett de aller fleste prøver å holde – men som mange sliter med å gjennomføre. I dette innlegget ønsker jeg å gi deg motivasjon til å fullføre dine forsetter med tips og råd til både en bedre hverdag og god stilsans på trening!

 1. Gi deg selv en fresh start

  Et nytt år betyr nye muligheter! Start året med å fokusere fremover og ikke på det som skjedde i det foregående året. Sett deg realistiske mål –da er det større sjans for å gjennomføre. Finn nye treningsformer som kan bli en del av hverdagen din, noe du synes er gøy! Det viktigste er at det ikke skal være et ork å holde seg i form!

 2. Nye treningsklær

  casall-16648-901-sculpture-extreme-black-9-edit

  Ingenting gir meg mer motivasjon enn fine klær! Både til hverdag og til trening. Invester i nytt treningstøy som føles komfortabelt på, slik at du kan hoppe, sprette og bøye uten at du føler ubehag! På no har vi et utvalg fra merket Casall som passer både til løping, styrketrening og yoga.
  Kolleksjonen fra Casall inneholder trening –og yogaklær i fine basefarger som svart, grått og petrol. Dette er farger som er enkelt å matche med resten av garderoben, enten du går for et avslappet hverdagsantrekk eller skal på trening.
  Er du en løpejente anbefaler vi Sculpture extreme tights som former beina, løfter rompa og har lett kompresjonseffekt –perfekt for en intens løpe –eller styrkeøkt! For deg som elsker yoga eller saltimer har vi Seamless tights og Refined leg tights, som begge er sømløse for ekstra komfort og passer utmerket til lavintensiv trening.

 3. Avtal med en venninne

  Team opp med en venninne og tren sammen! Avtal faste tidspunkt ukentlig, slik at begge er bundet opp til et x antall økter i uken. På denne måten er terskelen høyere for å avlyse. Om du ikke liker å trene i par eller grupper, er et godt tips å planlegge treningsuken din. Fyll inn i kalenderen hvilke dager du skal trene hva, og forhold deg til treningsdagene dine som om det er en avtale med deg selv som er minst like viktig som andre avtaler!

 

Til sist vil jeg ønske deg lykke til med treningen, god shopping og et godt nytt år!