Nå kan du forvente å se flere kvinner enn vanlig som går med treningsklær. På skolen, i kø for å kjøpe morgenkaffen, eller på jobb. Treningsklær har blitt en del av hverdagsantrekket for kvinner i alle aldre. Det er nå fullt akseptert å gå med trenings- og yogaklær hele dagen, selv om du ikke har trent, og ikke har planer om å gjøre det.

Tights are the new denim, har Amy Montagne i Nike Women uttalt i forbindelse med en motevisning.

Leverandører av trenings- og yogaklær jobber for å minimere skillet mellom hva man går med på treningsstudio og hva man bruker til hverdags, og kleskjeder som tidligere solgte hverdagsklær, selger nå mer og mer sporty artikler. Floyd.no er intet unntak. Vi har nå fått inn merket Casall, med komfortable, funksjonelle og tidsriktige trenings- og yogaartikler.

image-atheisure
Foto: 1. @lindajuhola, 2. @carolinesands 3. WeHeartit

Athleisure har virkelig tatt av i Hollywood og norske jenter har raskt plukket opp trenden. Mange norske jenter er opptatt av å være i aktivitet og leve et sunt liv, samtidig som vi er avhengig av å kle oss godt med klimaet vi har her. Hva passer vel bedre da enn athleisure der du kan kombinere treningstightsen din med de deiligste strikkegenserne eller en varm jakke?

Men, hvordan gjennomfører man trenden? Her er tre tips til athleisure:

  • Invester i plagg som mikser funksjonalitet og mote

Treningsplaggene som brukes til hverdagsantrekket bør være plagg som har blitt produsert i tekniske materialer slik at de ikke er gjennomsiktige, og har riktig passform og komfort. I tillegg vil de raskt absorbere fuktighet og være motstandsdyktige mot lukt. Casall har utviklet Sculpture tights som former, holder inne og gir ett ekstra løft til rumpa. Ønsker du å bruke tightsen med kortere overdeler er deres Sculpture extreme tights perfekt, da denne har ett forsterket parti under rumpa for å gi ultimat løft.

  • Er du i tvil, hold deg til nøytrale farger

For mange kan det føles risikabelt å prøve noe nytt og å vise seg fram ved å følge en ny trend. Start gjerne med å bruke nøytrale farger som svart og grått, så kan du gå over til sterkere farger og print etter hvert som du føler deg komfortabel med stilen.

  • Bruk riktig tilbehør

Du trenger bare ett plagg for å ta din athleisure-stil fra treningsstudio til gaten. Nøkkelen er at plaggene du bruker til skal ha en avslappet, sporty følelse i seg selv. Til hverdags kan du kombinere treningstightsen med en stor deilig strikkegenser, eller en enkel topp med en cardigan over. Skal du på shopping eller middag kan du bruke en skinnjakke eller lang kåpe over. Synes du treningstights blir for mye, kan du skape stilen ved å kombinere ett pent skjørt med en deilig collegegenser og dine kuleste sneakers.