Denne uken lover værmeldingen varmere temperaturer, og vi gleder oss til å endelig kunne bruke fine vårlige kjoler igjen. Kjoler er på ingen måte forbeholdt fest. Skap en feminin look til hverdags med en trendy og praktisk kjole, enten du skal på jobb eller på cafetur med en god venninne. Velg gjerne en hverdagskjole som enkelt kan styles opp til fest på kvelden med smykker og et par stilige pumps. Vi har funnet tre kjolemodeller som definitivt skal få plass i klesskapene våre i år. 

1. Jeanskjole

Alle klesskap burde inneholde en jeanskjole. En jeanskjole er et allsidig plagg som kan brukes året rundt. Vår favoritt i år er kjole Alicia. Style den med en tykk strømpebukse og et par tøffe boots på kalde dager, og bytt til vårlige sneakers når sola titter fram.

_MF29133

Om sommeren er den perfekt å bruke over bikinien på stranda eller på en sen sommerkveld med rosa lepper, blomster i håret og et par søte sandaler til. Den deilige bomullskvaliteten gjør at den er behagelig på også når det er varmt. Bruk en lang lys cardiganover, eller velg en skinnjakke til for et røffere uttrykk.

2. Skjortekjole

Skjortekjolen er en av de mest komfortable kjolene du kan gå med, samtidig som den er kul og tidløs, og kan styles opp og ned etter behov. Vi har forelsket oss i den trendy kjolen Esma fra Soaked in Luxury. De loddrette stripene gir deg en lang og slank silhuett, og det tynne viskosestoffet gjør at den føles lett og luftig nå som sommeren er på vei.

Esma-stripes-1

Med en skjortekjole bør du tenke less is more. Style den enkelt til hverdags med et par hvite sneakers, et enkelt smykke og nude lepper. Kjolen er fin både med og uten belte. For en mer markert midje kan du gjerne bytte ut det medfølgende beltet med et flettet skinnbelte. Bytt ut sneakers med et par høyhælte sko og bruk en trenchcoat over, så er du klar for kveldens fest.

3. Kjole med print

La kjolen få hovedfokus i antrekket ved å velge en med print. Velger du en mønstret kjole til hverdags vil du skille deg ut i mengden og samtidig være moteriktig. Det finnes utallige print å velge mellom, men vi har falt for kjole Minni i klassisk blått og hvitt mønster.

kampanjebilde-kjoleTil den kommer vi til å bruke en dongerijakke, et par enkle tøysko og en stor brun skinnveske. Denne kjolen er kjempefin med sommerlige smale armbånd i forskjellige farger, og et par øredobber i gull. Det enkle snittet og de delikate fargene gjør at dette er en kjole du enkelt kan style opp til din stil enten du liker feminin, klassisk eller en røffere look.