Vi har gleden av å ønske en ny buksekvalitet velkommen til utvalget vårt – kvalitet 308.

Ny hverdagsfavoritt

EMMA-308-BLUE-12-Edit
Bukse Emma 308 799,-

Dersom du er på utkikk etter en ny hverdagsfavoritt er Floydbuksene i den nye kvaliteten 308 den perfekte buksen for deg! Blandingsforholdene er utmerket for hverdagsbruk da bomullen gjør buksen myk, polyester bidrar til at den blir slitesterk og spandex til at den oppleves elastisk og behagelig på uten å begrense bevegeligheten.

Buksekvaliteten er vevd i denim og er noe tykkere i stoffet enn superstretchbuksene 180A. Stoffet er vevd loddrett slik at buksen omfavner formene, beveger seg i takt med kroppen og virker forlengende på bena.

Det er flere modeller som leveres i denne kvaliteten; Angelina, Kine og Emma. Hvor Angelina og Kine kommer med både gylne og blå sømmer. Buksene kommer i en klassisk mørk blå farge med noe fargesjatteringer og innslag av lysere denim. De har en rynkeeffekt foran ved lommene og bak knærne for å gi en røff og hverdagslig look.

Buksedebut i ny kvalitet

saint-308-blue-4-edit
Bukse Saint 308 799,-

I tillegg har det også kommet en helt ny buksemodell som har sin debut i kvalitet 308bukse Saint. Det er en modell med høyt liv med tre tette knapper og trendy glidelåsdetaljer på lommene. Den kommer i to lekre blåfarger – med gylne eller blå sømmer.

Denne buksen har også noe kortere benlengde enn de fleste andre Floyd-bukser, 31 tommer. Dette gjør at buksen gjør seg godt til pumps og ankelboots. Om du styler den med topp Cloe som har blank overflate og blazer Maya, begge i marineblå, får du en spennende kontrast og et kult antrekk som går ton-i-ton.

Bukse Saint og kvalitet 308 er velkomne utvidelser av Floyds sortiment av bukser. Nå er det bare å prøve seg frem til kvaliteten og modellen som passer deg best. Når du finner den vil du aldri ta den av igjen – vi lover!