Nå er det tid for glitter og glamour! Hvorfor ikke la deg selv skinne i den ellers mørke høsten? Skal du på fest i høst er paljetter alltid en sikker vinner. Her har du fire antrekk som gjør deg festklar uten at det blir «for mye».

 

FESTENS Topper

Gå «all-in» med både blonder og paljetter! Topper med paljetter kan styles med bukser som jeans, skinnbukser eller ensfargede skjørt for et elegant og balansert antrekk.

En bukse er alltid et sikkert valg – og gjerne en baggy bukse. Kombiner den med en topp i paljetter for en kul, avslappet, og feminin look.

Floyd topp Ronja

 

 

FESTENS Skjørt

Skjørt er det perfekte festplagget om du ønsker en glamorøs stil, men syns det blir for mye med en kjole av paljetter. Her kan du kombinere paljettskjørtet med en enkel, ensfarget topp for å tone ned de glitrende paljettene.

Paljetter i farger som gull og sølv gjør seg godt ut – og passer godt med alle nøytrale farger. Om du er kort, kan du også trylle frem lengre ben i korte skjørt med høyt liv. Et blyantskjørt som stopper rett over kneet er også kledelig uansett hvilken lengde du har på benene.

 

 

Floyd skjørt Alanis

 

Hvorfor ikke få for et litt mer spennende paljettskjørt? Paljetter trenger ikke å være ensfargede – gå for et mønster! Med et skjørt i både paljetter og mønster er det ekstra viktig at man holder overdelen nøytral og ensfarget. Er du usikker på hvilken  farge du bør velge – gå for svart!

Floyd skjørt Jessica

 

FESTENS KjoleR

En kjole med paljetter er perfekt til høstens store fester og de finnes i mange varianter. Velger du å gå for en paljettkjole er det viktig at du bruker minimalt med tilbehør. Det er lett å bli seende ut som et juletre hvis man pøser på med kjeder og armbånd sammen med kjolen. Ikke la tilbehøret stjele oppmerksomheten – hold det enkelt som en tøff veske og par kule sko. En slik festkjole er et smykke i seg selv. Gå gjerne for en kort variant som setter fokus på benene.

Floyd kjole Grace

Paljetter er perfekt til jeans, strømpebukser og skjørt, så her er det bare å prøve seg frem. Enten du velger å gå for en topp, paljettskjørt eller paljettkjole, vil du garantert glitre på festen!