Hva kjennetegner en bestselger? Svaret kan variere fra plagg til plagg, men det er noen karakteristika som er felles: de likes av mange og alle vil ha de. Vi har flere bestselgere fra Floyd by Smith, og vil presentere noen som har utmerket seg denne våren >>

Superstretchbuksen

Superstretchbuksene Angelina 180A og Jenny 180A er og blir alle Floydjenter sin favoritt! Buksene har et snitt som fremhever en naturlig timeglassfigur med en ‘curv hugging’ passform som er superbehagelig på og lett å bevege seg i.

Angelina har høyt liv og fire-knappers lukking. Jenny har normal høyde på livet og bred linning med tre-knappers lukking. Begge modellene har smale ben og en glatt overflate som ikke tiltrekker seg støv.

Les mer om buksemodellen Angelina her >>

Les mer om buksemodellen Jenny her >>

006-180a-sky-blue-1-edit

Bukse Jenny 180A, himmelblå, 599,-

Hverdagskjolen

Kjole Celina har tatt Norge med storm og er kjolen alle vil ha! Den har mange stylingmuligheter enten du vil bruke den sammen med hvite sneakers, et par pumps, eller over en smal jeans. Celina kommer i flere mønster, og denne våren er blomstermønster spesielt populært. We love it!

celina-rose-black

Kjole Celina, roser, sort, 599,-

Blusen

Bluse Juliet er en lekker sak som mange har sikret seg. Det er en stilren og enkel bluse med høy hals. Silhuetten er voluminøs og ledig, med en lett skrånende skjæring, og myk strikk både i halsen og på mansjettene. Det er vanskelig å si én grunn til hvorfor akkurat Juliet har blitt så populær, men det er mulig på grunn av at den kan brukes både utenpå og nedi et skjørt eller bukse – fin alene eller under en genser, i tillegg til at den er superfin under en blazer der mansjettene kan komme litt frem.

bloggbilde-juliet

Bluse Juliet, 599,-

Selskapskjolen

Dagene blir stadig lysere, og sakte men sikkert nærmer vi oss vår og selskapeligheter som dåp, konfirmasjon og bryllup. Floyd by Smith har en rekke vakre selskapskjoler, og i denne buketten finner du kjole Elizabeth. Kjolen har en overdel i brokade, og et tungt crepet skjørt som faller vakkert. Det er et design som er klassisk og elegant, med avrundet hals og kledelig kort erm. Det har diskret dekor på brokaden, noe som gjør at du selv kan velge om du vil ha smykker til, eller la kjolen være smykket.

bloggbilde-elisabeth

Kjole Elizabeth i lang versjon 1499,- og i kort versjon 1499,-

Les mer om hvordan du kan bruke kjole Elizabeth til konfirmasjon her >>