Første halvdel av året er snart tilbakelagt, men før den tid er det tid for feiring av nasjonaldagen! Til tross for at mange bruker bunad denne dagen, er det også noen som velger å gå for en pen kjole. Her har vi samlet et knippe farger og teksturer vi mener passer ypperlig til den store festdagen!

En blå klassiker

Det er to ting du aldri kan gjøre feil på 17. mai, kle deg i blått og striper! Så hvorfor ikke kombinere de to? Fjorårets bestselger har kommet i ny drakt, og vi elsker den! Isabella er en ettersittende kjole med draperinger i siden, og til tross for horisontale striper er dette en kjole som får deg til å se slank ut. Kjolen har et parti med beige og hvite striper nederst i skjørtet, som gjør den interessant og veldig trendy!

55060-striper-navy-beige-1

Kombiner kjolen med beige pumps og en beige blazer Sanna for en klassisk fransk look, eller matchende tøysko Gia og en dongerijakke for et mer avslappet uttrykk.

Helhvitt

Den hvite blondekjolen er en kjole du får brukt gjennom hele sommeren, så hvorfor ikke investere i en allerede nå? Kjolen kan brukes til så å si alle anledninger, avhengig av stylingen.

rihanna-white-20-edit

Kjole Rihanna har fort blitt en favoritt i vårkolleksjonen, og sammen med hvite tøysko og en hvit cardigan har du et klassisk 17mai antrekk. For å sette prikken over i’en kan du bruke et enkelt, langt smykke i marmor, fra Syster P.

Romantiske blonder

Maxikjolen Mary, fra Soaked in Luxury, er en yndig og romantisk kjole som du garantert blir lagt merke til. Kjolen har blondeoverdel med lett og ledig skjørt som faller fint ned mot bakken og beveger seg pent når du går.

mary-light-blue-4

Kjolen er så fin, at her burde den få stå i fokus med enkel sminke og styling; Flate sko, naturlig sminke med glossy lepper er perfekt for en gjennomført look.

Rødt blikkfang

Om du virkelig ønsker å synes i gatene på 17. mai, velger du en rød kjole! Kjole Alison fra Fransa er en lårkort kjole, med korte armer og legg i siden, og om du ønsker å dra den helt ut kan du gå for hvite sko og en marineblå blazer –skikkelig 17mai verdig!

alluxe-dress-coral-1_1

Ha en riktig fin 17. mai feiring – uansett hvor du bor og hvilket antrekk du velger :-)