Vi har vel alle noen antrekk i garderoben som vi bare vet funker uansett anledning?

Vi gir deg 5 antrekk som garantert redder feriegarderoben!  ♥

Kjøp kjolen her:
Kjole Jenna 699,- / Floyd by Smith

Hva er vel bedre enn en kjole med lett flagrende stoff på de varmeste sommerdagene? Kjolen har ledig passform, luftig materiale, og ikke minst – den har sommerens hotteste farge! Denne gule herligheten kan styles både til hverdag og fest avhengig av stylingen. Gå for en laidback look med hvite tøysko fra Floyd by Smith og en stråveske fra Becksöndergaard, eller pynt opp kjolen med høye sandaler og silkebånd i håret!

Kjøp antrekket her:
Kjole Roxan 799,- / Floyd by Smith
Sandal Arizona 999,- / Birkenstock

Kjolen Roxan er sommerens mest populære kjole, og vi bare elsker kombinasjonen av store blomster og dus korall! En lang kjole trenger ikke nødvendigvis å være øremerket selskap. Gi kjolen et bohemsk uttrykk ved å la håret falle og kombiner med sandaler fra Birkenstock!

Kjøp antrekket her:
Hårbøyle 139,- / A Head
Topp Sara 399,- / Floyd by Smith
Capri Cora 599,- / Floyd by Smith

Gå for én farge fra topp til tå for å skape en iøynefallende og trendy look! Fargen oransje er i vinden denne sesongen og t-skjorter med fruktig print er alltid en vinner. Sett kronen på verket med en hårbøyle fra A Head i matchende farge!

Kjøp antrekket her:
Topp Anja 399,- / Love and Divine
Kjole Jane 899,- / Soaked in Luxury
Bukse Kine 652 699,- / Floyd by Smith
Sandal Cat 299,- / Floyd by Smith

Denim + leopard = en uslåelig kombinasjon! Style den populære Kinebuksen fra Floyd by Smith med en leopardkjole fra Soaked in Luxury for et avslappet og kult uttrykk. Antrekket passer perfekt til festivalhelgen eller lange sommerkvelder ute i hagen! Med fuskepels-sandaler fra Floyd by Smith setter du prikken over i’en og gir antrekket det lille ekstra.

Kjøp kjolen her:
Kjole Celina Lux 899,- / Floyd by Smith

Kjolen Celina fra Floyd by Smith har tatt Norge med storm og vi gledes over å presentere det nyeste tilskuddet – Celina Lux! Kjolen er i mesh og har uthevede blomster, noe som gir kjolen en følelse av eksklusivitet. Bruk kjolen i selskap, på sommerfest, eller på lunsj med venner – den kommer garantert til å bli din ‘go-to’ denne sommeren!

 

Se flere sommerkjoler vi elsker her>