Det er noen plagg som er helt essensielle i en sommergarderobe, som man alltid vet man får bruk for. Denne sommeren bugner det av nyheter i nettbutikken, og vi har valgt ut 5 plagg vi mener alle kvinner ‘må ha’!

Blomstrete overdel

Bluse Nancy flower pink 499,- / Floyd by Smith
Bluse Nancy 499,- / Floyd by Smith

En fargerik og blomstrete overdel er noe som bør være i enhver sommergarderobe. Blusen Nancy fra Floyd by Smith har vært på bestselgerlisten til nettbutikken i en årrekke og vi blir ikke lei! I år har blusen kommet i nydelige farger med print av store fine blomster. Style blusen med din favorittjeans eller en capribukse for en hverdagslig look eller et a-formet skjørt på fest! Bruk gjerne tilbehør i samme fargeskala som overdelen for et gjennomført uttrykk.

Se hele utvalget av blomstrete plagg her >

Fargerikt tilbehør

Til venstre: Armbånd Amy-Twin 799,- / Hipanema
Til venstre: Armbånd Amy-Twin 799,- / Hipanema

SS17 er vår første sesong som forhandlere av det franske merket Hipanema og vi angrer ikke et sekund! Disse lekre armbåndene kan freshe opp ethvert antrekk med sine fargerike stener, skjell og tråder. Bruk smykkene sammen med et enkelt antrekk bestående av jeans og t-skjorte, eller understrek den sommerlige følelsen og kombiner de med en flagrende sommerkjole!

Se hele utvalget fra Hipanema her >

Maxikjole

Maxikjole Jenna 599,- / Floyd by Smith
Maxikjole Jenna 599,- / Floyd by Smith

En maxikjole er alles (les min) go-to på varme sommerdager eller kvelder. Kjolen kan brukes med flate sandaler på stranden eller høye hæler om du skal ut å spise med venner. Kjolen som er vist på bildet, Jenna fra Floyd by Smith kommer i nye print og farger hver sommer – og vi elsker sesongens varianter!

Se hele utvalget av kjolen Jenna her >

Tøysko

fbs-zy1360-canvas-black-2-edit
Sko Gia 399,- / Floyd by Smith

Et par tøysko er gull verdt om sommeren og kan brukes til nesten alle antrekk og anledninger. Skoene Gia fra Floyd by Smith er superlette sko i canvas med myk såle for komfort gjennom hele dagen. Skoene kommer i mange forskjellige farger, så det er enkelt å finne en favoritt! Det finnes også en variant med innebygd kilehæl, sko Syndey fra Floyd by Smith, som passer ypperlig til litt finere anledninger.

Se hele vårt utvalg av tøysko her >

Capribukse

fbs-206-2530-light-blue_fbs-1857-paisley-blue-white-12-edit
Capri Jenny 2530 599,- / Floyd by Smith

På varme sommerdager er det nydelig å få litt frisk luft og sol på leggene, da går vi for capribukser! Sesongens capribukser kommer både i denim, klassiske farger som svart og marineblått og selvfølgelig noen spreke farger som rosa og korall. Som vist på bildet, kan caprien styles som et avslappet hverdagsantrekk med Birkenstock og en ledig bluse, eller style den til fest med høye sandaler og en pen bluse i sesongens farger og volang.

Se hele vårt utvalg av capribukser her >