Kvinnene med stil unngår disse klesfellene – dette er deres hemmeligheter!

Du har sikkert hørt det før – i moteverdenen finnes det ingen regler, men det er fortsatt et par feller kvinner med god stil styrer unna. Lær dem du og!

1. Følger en trend slavisk

Den første og største feilen er å følge en trend fra topp til tå bare fordi det er en trend. Kvinner med stil gjør sine egne tolkninger av ulike trender for å sette et personlig preg over antrekket. De tar heller ikke på seg en supertrendy, maskulin kåpe med dyreprint bare fordi moteeliten mener at det er hot. Det er viktig å kle seg i det som føles naturlig og riktig.

2. Kler seg for andre mennesker

Det er ingen hemmelighet at kvinner med bra stil er opptatt av trender, klær og kvalitet, men de kler seg stilfullt kun for sin egen skyld, og ikke for andre.

ss17-styleny-0353-TUJXfNgWRebfGPeHEGEDcQ

3. Kler seg i klær som sitter dårlig

Stilfulle kvinner kjenner verdien av å ha en god skredder. Små endringer og oppstramminger kan virkelig gjøre underverker. Eller så har de alltid en hemmelighet på lur for å få klær til å se skreddersydd ut. Om du ikke vil bruke penger på å sy inn klær, bør du droppe den ene toppen du har siklet etter i en evighet, om den er altfor stor. I lengden vil du likevel ikke bruker den!

4. Bruker noe som føles ubehagelig

Hvis du ikke føler deg komfortabel i antrekket, så er det bedre å la være å ta det på. Det merkes veldig godt på holdningen om man har på seg noe som føles uvanlig eller rart. Man skal alltid kle seg i det som får frem god selvfølelse.

aw16-stylep-2175-B_UF8qpICpxlWwxhtQJ18Q

5. Behandler klærne dårlig

Ofte hiver vi fra oss klærne i en stor bunke på gulvet, og det vil ha en negativ effekt på klærne i lengden. De blir krøllete og skadet. Kvinner med stil verdsetter deres (luksuriøse) garderobe.