5 tips til en luksuriøs hverdag

Egentid er noe de fleste kvinner setter stor pris på, men det er ikke alltid hverdagen tillater det. Høsten er en tid hvor mange tilbringer mye tid i hjemme. Da det ekstra deilig å kunne gjøre hverdagen litt mer luksuriøs –og hva er vel mer luksus enn å ha en time alene hvor du pleier kropp og sjel? Her er 5 tips for å gjøre høsthverdagen litt mer luksuriøs:

  1. Strikk

soaked-pearl-pull-grey
Pakk deg inn i deilige strikkeplagg og kryp opp i sofaen med en god bok eller et magasin. Gi deg selv en fredet time vekk fra mann, barn og venninner og nyt tiden alene med ditt favorittlesestoff.

  1. Duftlys

14585648195__copy_
Et godt duftlys kan gjøre underverker for en mørk høstdag. Demp belysningen, tenn et duftlys i den lukten du foretrekker og nyt stillheten med en kopp te.

  1. Selvpleie

uten-navn13
På høsten trenger kroppen ofte ekstra pleie og fuktighet og da er deilige produkter essensielt. Lepper og hender er veldig eksponert for kulden og er ekstra viktig å ta vare på i høst –og vintermånedene. Gode produkter fra Sara Happ redder sprukne lepper mens, en håndkrem fra Savon de Marseille er ypperlig til tørre hender.

  1. Et varmt bad

1412837822cdp02-7863-sd
Det er lite som slår et varmt bad på kvelden når frosten har satt seg i kroppen. Bruk en myk svamp til eksfoliering av kroppen og kombiner dette med punkt 2 og 3 og du har den perfekte høstkveld i ditt eget selskap!

  1. Nettshopping

img_8311

Den ultimate egentid for shoppinglade kvinner er naturligvis nettshopping, og det er lite som slår litt materialistisk lykke! Sett av kvelden til å surfe deg igjennom dine favorittbutikker, hent inspirasjon og oppdater garderoben!

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-