Egentid er noe de fleste kvinner setter stor pris på, men det er ikke alltid hverdagen tillater det. Høsten er en tid hvor mange tilbringer mye tid i hjemme. Da det ekstra deilig å kunne gjøre hverdagen litt mer luksuriøs –og hva er vel mer luksus enn å ha en time alene hvor du pleier kropp og sjel? Her er 5 tips for å gjøre høsthverdagen litt mer luksuriøs:

  1. Strikk

soaked-pearl-pull-grey
Pakk deg inn i deilige strikkeplagg og kryp opp i sofaen med en god bok eller et magasin. Gi deg selv en fredet time vekk fra mann, barn og venninner og nyt tiden alene med ditt favorittlesestoff.

  1. Duftlys

14585648195__copy_
Et godt duftlys kan gjøre underverker for en mørk høstdag. Demp belysningen, tenn et duftlys i den lukten du foretrekker og nyt stillheten med en kopp te.

  1. Selvpleie

uten-navn13
På høsten trenger kroppen ofte ekstra pleie og fuktighet og da er deilige produkter essensielt. Lepper og hender er veldig eksponert for kulden og er ekstra viktig å ta vare på i høst –og vintermånedene. Gode produkter fra Sara Happ redder sprukne lepper mens, en håndkrem fra Savon de Marseille er ypperlig til tørre hender.

  1. Et varmt bad

1412837822cdp02-7863-sd
Det er lite som slår et varmt bad på kvelden når frosten har satt seg i kroppen. Bruk en myk svamp til eksfoliering av kroppen og kombiner dette med punkt 2 og 3 og du har den perfekte høstkveld i ditt eget selskap!

  1. Nettshopping

img_8311

Den ultimate egentid for shoppinglade kvinner er naturligvis nettshopping, og det er lite som slår litt materialistisk lykke! Sett av kvelden til å surfe deg igjennom dine favorittbutikker, hent inspirasjon og oppdater garderoben!