Julekvelden nærmer seg med stormskritt! Høytiden som forberedes i mange måneder i forveien, både med handling av mat og julekjole, og ikke minst julegaver. På lik linje med mange andre, elsker vi på Floyd.no myke pakker. La deg inspirere av vår helt egen ønskeliste valgt ut av gjengen på Floyd.no!

Cardigan Linn rød

1 – Anvendelig cardigan

I år ønsker vår markedsansvarlig seg en myk og deilig cardigan, som kan brukes til alle anledninger. En tynn, finstrikket cardigan passer perfekt enten man skal på lunsj med venninner, ut å ta en drink eller bare slappe av hjemme i sofaen. I disse juletider er det ekstra lekkert med vår cardigan Linn i rød, som kan freshe opp ethvert juleantrekk! En finstrikket cardigan kan brukes hele året, så at denne står på hennes ønskeliste, det skjønner vi godt!

2 – Høyhalset strikkegenserSoaked in Luxury Solene Jumper

Vår innkjøpsansvarlig har alltid hatt en forkjærlighet for komfortable strikkede plagg, enten det er cardigans, ponchoer eller gensere! Årstiden vi går i møte er høytiden for god og varm strikk. Store gensere over smale jeans eller smale skjørt er en perfekt kombinasjon og passer til alle kroppsfasonger. I år faller valget imidlertid på denne lekre høyhalsede genseren fra Soaked in Luxury.

3 – Stretchbukse med detaljer

Bukse Jessy 180AVi tror det er mange der ute som håper på at det ligger en stretchbukse fra Floyd under juletreet i år, det gjør i allefall vår kundebehandler! Som mange andre har hun lagt sin elsk på disse buksene og det ikke uten grunn. Stretchbuksene har en fantastisk elastikk som er fantastisk å ha på og holder seg fin hele dagen!

4 – Deilig og varmt ullskjerf

Rosenvinge UllskjerfJulegaven som passer til absolutt alle er store deilige ullskjerf! Fargen kan du avgjøre med tanke på hvor vågal mottakeren er, for hos oss finner du de i både klassiske farger som sort og grått, og mer trendy farger som oker og burgunder. Vår fotograf har satt Rosenvinge ullskjerf i fargen oker øverst på ønskelisten i år.

 

5 – Retroinspirert hverdagskjole

Kjole AmberVår egen stylist har allerede sikret seg sitt julegaveønske i år – kjole Amber. Denne har hun tenkt til å bruke flittig fremover, både i juleselskap med familien og på kafé på nyåret. En pen hverdagskjole er gull verdt i garderoben og kan pyntes opp og ned med tilbehør slik at den passer til alle anledninger. Du skal ikke se bort ifra at det blir flere – kan man noen gang ha for mange kjoler?

 

6 – Topp i chiffon

Topp MariVår grafiske designer er en skikkelig buksejente, og kan aldri få nok av klassiske pene topper. Med toppen Mari har du alltid noe å ha på deg! Dette en av våre mest populære topper, og ikke uten grunn! Dette er en topp i chiffon som virker flatterende på de aller fleste kroppstyper, og med alle fargene du kan velge mellom er du garantert å finne din favoritt! Hun har naturligvis flere i skapet allerede, men til jul ønsker hun seg den nye fargen dark green!