Våren er endelig her, og med det følger en del festlige anledninger! Først ut for mange er 17.mai, og derifra går det slag i slag med konfirmasjoner, bryllup og andre vårfester. På Floyd.no har vi et stort utvalg av lekre kjoler til alle anledninger, så uansett hva du skal, kan du finne den perfekte kjolen hos oss!

Life is a party
dress like it

Nydelig chiffonkjole fra Soaked in Luxury. Med sine fine blomster og duse farger, passer den ypperlig til både 17.mai-festen og konfirmasjon – enten du er gjest eller hedersgjest!

Kjøp kjole Silene fra Soaked in Luxury her>

Det er lite som passer så godt til 17.mai som denne marineblå kjolen i 100% lin fra Part Two! Style den med en hvit blazer og en rød clutch, og du har det perfekte antrekket for nasjonaldagen!

Kjøp kjole Aundreas fra Part Two her>

Nok en kjolefavoritt fra Part Two. Stort blomsterprint er supertrendy denne sesongen, og fargen gjør den perfekt for vårfesten!

Kjøp kjole Lucy fra Part Two her>

Kjole Celina fra Floyd by Smith har vært en favoritt lenge, og vi blir ikke lei! Flatterende snitt, nydelig print, og trendy farger er alt vi trenger for den perfekte kjolen til fest!

Kjøp kjole Celina butterfly fra Floyd by Smith her>

Sommerkolleksjonen til Part Two består av SÅ mange lekre kjoler, at det er umulig å velge bare en favoritt. Vi har lagt vår elsk på denne i offwhite med jordfargede blomster – ypperlig både til hverdag og fest!

Kjøp kjole Leela fra Part Two her>

Om du ønsker å være litt mer pyntet – gå for en lang, lys kjole med blomsterprint. Kjole Iris fra Floyd by Smith kan du like herlig bruke på 17.mai som i bryllup!

Kjøp kjole Iris lang fra Floyd by Smith her>

Se hele utvalget av kjoler her >