Samtidig som jeg vil at sommeren skal vare langt ut over høsten, klarer jeg ikke la være å glede meg over alle de nye høst-plaggene som kommer inn i nettbutikken. Det er som julekveld og 17. mai på en gang hver dag, og jeg er allerede i gang med å finne skatter til høstgarderoben. Ganske langt opp på lista er varme strikkeplagg, helt perfekt når høsten kommer, etterhvert.

Strikkekjole Addison

Denne strikkekjolen kom inn i går, og kundene har allerede lagt merke til den. Den har et enkelt og rent snitt med rund hals og lange ermer, og en lengde til rett over kneet. Selv om det er et strikkeplagg er den fortsatt nett og feminin. Jeg vil bruke min over en tykk strømpebukse og ankelboots, eller kanskje hvite sneakers? Den er garantert kul sammen med den sorte mc-jakken min og et fargerikt ullskjerf – kjenner jeg gleder meg til høsten – i smug :-)

Kjole Addison, 499,- / Fransa