Trender høsten 2015
Illustrasjoner: Marianne Karlsen, Tekst: Floyd.no

Endelig er høsten her! Vi tripper etter å se nye farger komme inn og avløse sommerens pasteller og florlette kvaliteter. Denne høsten byr på en rekke lekre nyheter, og vi har allerede begynt å forelske oss!


 

En høst inspirert av 70-tallet

70-talls tendenser følger oss inn i høsten, både i forhold til fargepalett, design og uttrykk. Denne følelsen ønsket vi å skape da vi fotograferte Floyds høstkolleksjon i landlige omgivelser på Bygdøy utenfor Oslo – med naturen som bakteppe for klær med klare bohemske referanser og laidback stil. Lite makeup, naturlig hår, avslappet posering.

Klær og trender høst 2015
Modell: Helene Hammer/Idollooks

 

Frognerparken ble valgt som kulisser for de mer stilrene og enkle plaggene i kolleksjonen. En figurnær pologenser stylet med en høylivet dressbukse med sleng, skaper sammen med en enkel jakke en stilig, ‘effortless’ look. Kul og avslappet med sneakers – men som lett kan løftes over i en elegant look dersom du velger å bruke høyhælte sko.

 

naturtoner og strikk

Fotoshoot Floyd høsttrender
Ribbestrikket kjole Gabrielle fra Floyd

Det blir mye farger og naturtoner i høst både på bukser, topper og kjoler. I tillegg følger jeansen med oss videre i mange passformer; slim fit, bootcut, high waist og slengbukser. Det bugner også av deilige strikkejakker, ponchoer, oversizede gensere og cardigans. Kombinerer du en stilig poncho i høstens farge med en mørk jeans, er du klar for enhver anledning!

 

En mønsterrik høst

Fotoshoot Floyd trender høst 2015
Blusen Adele fra Floyd

Floyds høstkolleksjon 2015 karakteriseres ved mønsterrike print; ruter, paisley, etnisk og bohemsk inspirasjon. Fargepaletten leker mellom burgunder, oker, rust, grønn- og blåtoner i tillegg til basefargene sort og grått. Kvalitetene og teksturene er maksimalistiske og varierte: fløyel, semsket, sateng, skinn, tweed og denim.

Det kribler i motemagen over alle plaggene som skal flytte inn i et klesskap der det er ryddet plass og klargjort for nye favoritter. We love <3