17. mai er rett rundt hjørnet og planleggingen av årets første festantrekk er påbegynt! For alle oss som ikke går med bunad denne dagen er antrekket på nasjonaldagen noe som alltid er nøye gjennomtenkt. Vi på Floyd gleder oss stort til å få på finstasen denne begivenhetsrike dagen, og vi har satt sammen noen antrekk vi mener er midt i blinken for en dag som denne!

Angelina 180A Beige
Enkelt og elegant uten bunad – Angelina 180A i beige med Mariana topp i hvit

Antrekk for bukseelskere:

En bukse er alltid et sikkert kort og kan styles i det uendelige! Kombiner en Jenny 180A i marineblå sammen med bluse Nette for et stilrent og romantisk antrekk, gjerne med jakke Katie for å sette prikken over i’en.

Om du ønsker et tøffere uttrykk kan du gå for en Mariana snøretopp i hvit sammen med en beige bukse Angelina. Da holder du deg fortsatt i farger som passer ypperlig til 17.mai, samtidig som du får et trendy og stilfullt antrekk. For å gjøre antrekket mer 17. mai-klassisk, kan du style med en mørk blå trenchcoat.

Kjole Cici med blazer Bee i marineblå - perfekte 17. mai farger!
Kjole Cici med blazer Bee i marineblå – perfekte 17. mai-farger!

Kjolefin:

Mange velger en kjole denne dagen og korall er virkelig en farge som er 17. mai verdig! Vi har plukket ut to kjoler, som vi tror du kommer til å elske!

Meghan er en nydelig kjole som er helt ny i nettbutikken! Kjolen har v-utringning og flatterende draperinger nedover sidene. Den er veldig fin sammen med en enkel hvit cardigan og enkle tøysko Sydney. Skoene er i canvas med skjult kilehel og myk innersåle, som gjør de perfekt for en dag hvor du skal gå og stå mye.

En annen favoritt hos oss er kjole Cici fra Fransa. Den har stort blomsterprint i lekre blåtoner, og draperinger som fremhever din figur. Kombiner kjolen med en navy blazer Bee og du har et klassisk 17. mai antrekk!

Semsket skjørt med en lekker hvit bluse er en fin alternativ look.
Et semsket skjørt med den lekre blusen Rosy er en fin alternativ look.

Tre skjørt, tre stiler:

Et skjørt er enkelt å style, og det er en god investering! Her har vi antrekket for deg enten du er den klassiske, den romantiske eller den trendy.

Skjørt Audrey er et stretchy skjørt med draperinger på den ene siden. Skjørtet er asymmetrisk med et tykt stoff som faller pent. Kombiner skjørtet med bluse Paulette og en blazer Bee for en elegant look.

Om du er i det romantiske hjørnet, og har forelsket deg i vårens mange blonder, kan du gå for blondeskjørtet Lovy fra Soaked in Luxury. Dette skjørtet er knelangt, med store blonder og høyt liv. Om du bruker det med bluse Delice, som har nydelig broderi, og cardigan Salvi i ferskenfarge, holder du et gjennomgående lyst uttrykk.

Du kan også gå en mer trendy vei for 17. mai-antrekket med et semsket skinnskjørt Maya er et midiskjørt i imitert semsket skinn med høyt liv. Siden skinnskjørt er en tøff retning å gå på 17. mai, er det fint å balansere antrekket med en bluse Rosy fra Soaked in Luxury. Du kan bruke dongerijakken Harper og tøyskoene Gia for en avslappet og gjennomført look.