Jakken alle har snakket om som vårens it-jakke er minst like hot denne høsten! Den klassiske, korte lengden og det røffe snittet gjør at bomberjakken tilfører det lille ekstra til de aller fleste antrekk. En hverdagsjakke som bør ha en plass i alle kvinners klesskap!

Bomberjakken, eller MA-1 flight jacket som den først ble kjent som, har sin opprinnelse fra første verdenskrig der den amerikanske hæren brukte den til sine piloter. På slutten av 60-tallet ble den innført som uniform for de såkalte «skinheads» i England. Det var først på 90-tallet, da jakken ble brukt i flere Hollywood-filmer, at den ble populær blant unge amerikanere og raskt var å se på catwalken hos store designere. I mange år var jakken kun å finne på menn, men i år skal alle ha den ikoniske jakken.

Blogginnlegg-bomberjakken-uke32Jakken finnes i mange ulike varianter for å gi ulike typer uttrykk; quiltet, mønstret, foret, i skinn eller scuba-kvalitet. Gå for en feminin look med mønster, eller velg en med scuba-kvalitet for ett mer sporty uttrykk. Velger du en mønstrete jakke anbefaler vi å holde tilbehøret enkelt, men med en mer nøytral jakke kan du leke med print og farger på øvrige plagg. Gå gjerne opp en størrelse i bomberjakken slik at den blir oversized. Vi elsker når det ser ut som man har stjålet jakken til kjæresten sin!

Bruk jakken til kjole, skjørt, stretchbukse eller jeans. Det er kun fantasien som setter en stopper for hva du kan kombinere jakken med. Med andre ord; Du må skaffe deg en bomberjakke denne høsten! 

-Det skal vi!