I år slipper du julegavestresset, hos Floyd.no finner du nemlig julegavene for enhver smak og stil.

Er det noen i familien eller vennekretsen du aldri finner den riktige julegaven til, og alltid utsetter til siste liten? Hos Floyd vil vi at førjulstiden skal nytes med familie og venner, uten forstyrrelser av gavestress. Vi har derfor satt sammen en genial julegaveguide, som hjelper deg med julegavetips når du står fast, uansett alder, smak eller stil. I år kan du ved hjelp av noen enkle tastetrykk legge bena på bordet, og nyte julegløggen med god samvittighet, samtidig som julegaven til bestevenninnen eller tanten din er på vei til ditt nærmeste postkontor.

 

Julegaven til mammaen, som aldri ønsker seg noe

Mødre røper sjelden hva de ønsker seg, så her må man rett og slett bruke fantasien. Vi elsker jo følelsen av å glede mødrene våre, så vi liker å tenke at det er fint å styre unna upersonlige husgaver. For å ikke tråkke feil i forhold til farger og stil, er klassiske plagg alltid en vinner når man shopper til denne generasjonen. Vi anbefaler derfor en myk og varmende pakke, som kan brukes allerede i romjulen. Den ribbestrikkede cardiganen Wendy fra Fransa i lys grå, er derfor vår favoritt når presangen til mor skal under treet.

Strikkejakke Wendy 899,- / Fransa

 

Julegaven til din freshe søster

Vi kjenner alle til typen som har alt, og som uansett tid på døgnet dukker opp fresh og trendy. Litt bling skuffer sjelden denne typen, og er også et tryggere valg enn et klesplagg. Vi anbefaler å ikke velge noe maksimalistisk, men gå for et stilfullt og elegant kjede, når du kjøper smykker til den stilbevisste kvinnen. Det minimalistiske statementkjedet Y fra Enamel Copenhagen faller derfor garantert i smak hos din velkledde søster. Det beste av alt er at smykkegaver er mer personlige, og du vet at personen vil tenke på deg hver gang kjedet festes rundt halsen.

Kjede Y 499,- / Enamel Copenhagen

 

Julegaven til verdens snilleste bestemor

Bestemødre trenger også litt myke pakker, og ikke bare konfektesker til jul.

Om du skal ha suksess med gavevalget til bestemor, bør du allikevel ikke være for vågal. Vi anbefaler å gå for noe praktisk og komfortabelt, som bestemoren din kan få nytte av i hverdagen. Skinnhanskene Jami fra Floyd by Smith, er ikke bare varme, de har også en lekker fuskepels kant, og blir garantert en favoritt hos bestemor.

Skinnhansker Jami 399,- / Floyd by Smith

 

En liten julehilsen til bestevenninnen din

Noen styrer unna de store julegavene til vennegjengen, og gir heller små oppmerksomheter, eller vertinnegaver i forbindelse med juleselskaper.

Uansett anledning har Floyd.no noen lekre og harde venninnegaver, enten de skal under treet, eller gies bort som vertinnegaver i romjulen. Vi elsker de digge duftlysene Love og Wonderful fra Katie Loxton som dufter friskt av fiken og epleblomst, eller av den herlig blandingen av granateple og søtt eple. Om du heller vil gi en gave som setter julestemningen, finnes det selvfølgelig også et utvalg av duftlys som sprer julens aromaer med alt fra kanel, furu eller klementin noter.

Duftlys Wonderful 269,- / Katie Loxton

 

Julegaven til den trendbevisste tenåringsdatteren

Ikke fortvil – julegavene til din merkebevisste tenåringsdatter finnes også hos Floyd.no. Nettbutikken bugner nemlig av rå streetwear-merker, midt i blinken for denne yngre og trendbevisste generasjonen. Logo er i vinden som aldri før, så genseren Foil fra Wrangler blir garantert en hit under juletreet. Den høyere lue-fasongen er også en vinner blant hodeplaggene denne vinteren, og spesielt modeller med logo. Camel-luen Rachel fra Svea, med Svea logo i fronten, er derfor også midt i blinken.

Genser Foil 399,- / Wrangler

 

Julegaven til tantebarnet som er blitt voksen

Liker du å ha en liten julegave til tantebarnet, eller datteren til venninnen din, selv om de har blitt voksne? Jenter i 20-årene kan ha veldig ulik smak, men hos Floyd.no har vi selvfølgelig gaver som faller i smak, uansett stil og personlighet. En sikker vinner er de populære clutchene fra Katie Loxton. Clutchene er perfekt til fest, eller som en liten veske i en større veske, for å holde orden på leppepomaden og nøklene. Clutchen fungerer også perfekt som en liten pouch når du skal på raske ærender, og ikke orker dra med deg hele vesken. Clutchene kommer i ulike farger, så velg din favoritt ut ifra hvor klassisk, eller vågal gaven skal være.

Clutch ‘One in a million’ 199,- / Katie Loxton

 

Til den snille tanten din

Alle har en herlig tante, som man gjerne vil gi en oppmerksomhet og glede på julekvelden. Ikke fortvil, vi lover at vi har den myke pakken som vil varme ethvert tantehjerte på julaften. Et skjerf er en klassiker som man aldri får nok av, så lenge skjerfet er av god kvalitet og har en allsidig farge. Vi anbefaler derfor å pakke inn det lekre skjerfet Kashmir fra Floyd by Smith i den mørkegrå varianten. Skulle du ønske et rimeligere alternativ, er også skjerfet Wiley fra Whyred en nydelig og varmende gave.

Skjerf Kashmir 1299,- / Floyd by Smith

 

De perfekte overraskelsene til julestrømpen

Når alle gavene er kjøpt og pakket inn, er det selvfølgelig noen av oss som også skal fylle en julestrømpe eller flere, før roen senker seg. Dette kan selvsagt også ordnes hos Floyd.no. Under tilbehør og smykker finnes det nemlig utallige alternative smågaver uansett pris og størrelse. Vi får hjerter i øynene av den søte stjerne-nøkkelringen fra Katie Loxton, med sitatet Make a Wish, som også er perfekt for julehøytiden. Vi har også dilla på det trendy Iphone-dekselet Pink Marble fra iDeal of Sweden. En annen søt og velduftende gave til julestrømpen, er et av de litt mindre duftlysene med lokk fra Katie Loxton. Når vi leter etter små, men praktiske gaver kommer vi heller ikke unna de perfekte hårstrikkene fra Invisibobble. Hårstrikkene er mer skånsomme for håret enn vanlige hårstrikk, og perfekt i svømmehallen. Syster P har også et søtt armbånd Starpi, med stjerne, som er en søt gave til jenter som liker lag på lag styling av tynne armbånd rundt håndleddene.

iPhone cover Pink Marble 299,- / iDeal of Sweden

God julehandel!