Vi fortsetter suksessen og tilbyr et eksklusivt utvalg av kjoler, kåper og jakker på årets største vareprøvesalg torsdag 10. november kl. 20.00! Denne gangen er det festsesong, glitter og paljetter som står for tur – og utvalget er større enn noen gang!

korte-kjoler

Fest står i fokus, og du kan få tak i alt fra de flotteste gallakjolene til enklere festkjoler. Kanskje finner du en unik kjole til årets julebord eller nyttårsaften? Flertallet av kjolene kommer i fargene svart, mørkeblå, grå og sølv, men det finnes også innslag av både sterkere og lysere farger. Det skinner i glitter, paljetter og fine detaljer! Utvalget er stort og eksklusivt – her kan det blir vanskelig å velge seg en favoritt!

Vi har også med et utvalg av jakker og kåper, og du får alt fra deilige jakker til hverdag og klassiske kåper til den julerøde capen. Her er det mulighet til å skaffe seg en fin kåpe til en utrolig god pris, som passer perfekt over din unike vareprøvekjole.

lange-kjoler

Hva er et vareprøvesalg?

Et vareprøvesalg er en super mulighet til å skaffe seg en helt unik vare til en svært god pris. Når en vare, for eksempel en kjole, selges som en vareprøve betyr det at den ikke skal produseres i mengder for salg, som en del av en kolleksjon, slik den blir vist frem første gang. Det kan være mange grunner til at denne kjolen ikke produseres, for eksempel detaljer endres, annen farge, blir for kostbar å produsere eller lignende. En del vareprøver blir aldri produsert i det hele tatt og er derfor helt unike.

Disse kjolene er allikevel flotte kjoler som er laget med samme krav til kvalitet og finish som en kjole til en kolleksjon. Derfor er vi i Floyd.no svært stolte over at vi kan presentere flotte vareprøver til våre kunder til en kjempegod pris!

Ettersom dette er unike varer er det dessverre ikke alle som kan få gleden av en vareprøve. Vareprøver kommer i begrensede størrelser og antall. Svært mange av prøvene finnes kun i størrelse medium. Antallet er også begrenset til at det er en, noen få ganger to, av hver vare – så det er første kvinne til mølla for å skaffe seg sin favoritt!

Merk at plagget ikke er reservert før man har gjennomført betalingen, og det er viktig å være rask på hånda for å sikre varen man ønsker. Legg heller inn flere bestillinger fortløpende, så sender vi dem sammen uten ekstra fraktkostnader.

Sitt klar torsdag 10. november kl. 20.00 – her kommer det til å bli kamp om godbitene!