En farge jeg alltid har likt veldig godt, er lilla. Alt fra en mørk og fyldig nyanse til en mer lys og beskjeden en. Fargen kler alle; uansett hår-, øyen-, og hudfarge vil du finne en nyanse som kler deg.

Lilla er en eksklusiv farge som før ble bruk hos de kongelige og den gir en følelse av verdighet, luksus og mystikk.

Jeg har plukket ut mine favoritter fra årets trendfarge, alt fra dyp til dus lilla. Nå kan våren bare komme!

 

1. Perfekt til kontoret

Genser Mirex 299,- / Fransa

Denne genseren er både behagelig og pen på samme tid – perfekt til jobbantrekket! De sorte, små prikkene mykner opp den stramme kontor-looken og gjør antrekket mer løst og lekent – et must i garderoben!

 

2. Ullskjerf med palmer og glitter

Skjerf Palmier 999,- / Beck Söndergaard

Dette skjerfet roper mitt navn! Det er i 100% ull som vil holde meg varm gjennom den kalde årstiden og samtidig gi meg et lite håp om sommeridyll med palmeprint og lilla glitter!

 

3. Myk genser i dyp lilla

Genser Elsa 599,- / Floyd by Smith

Første gang vi fikk inn genseren Elsa ble jeg forelsket! Ikke bare er det en varm og fin genser, men den kommer i så mange nydelige farger at jeg ikke klarer å velge hvilken jeg vil ha. Denne i lilla blir nr. 3 i samlingen.

 

4. Nytt deksel til iPhonen

Cover Pink Marble Iphone 6/7/8 299,- / iDeal of Sweden

Jeg falt helt for marmor når det kom tilbake for få år siden, og jeg er fortsatt hekta! Dette dekselet er i en blanding av rosa og lilla som vil være en fin kontrast til genseren Elsa i dyp lilla.

 

5. Ny vri av klassisk bluse

Bluse Matop 349,- / Fransa

Alle vet at det er flest hverdager i en uke, og det betyr at garderoben rommer en del jobbklær. Nå skal jeg bytte ut den klassiske, stripede skjorten med denne i print som kan minne om striper, men mer på en leken måte.

 

6. Den blomstrete lille sorte

Kjole Myrtie 799,- / Love & Divine

Den lille sorte er et plagg jeg er stor fan av, gjerne med en liten vri over seg. Denne med små lilla blomster, knelengde og rysjer skal jeg style til både jobb og fest for å få brukt den så mye som mulig!

 

Enten du liker lilla eller sjeldent bruker den fargen, håper jeg at mine favoritter får deg til å kle deg i årets trendfarge. Finn den nyansen som fremhever ditt ansikt og ikke vær redd for å eksperimentere og prøve deg frem. Både du og antrekket kommer til å poppe med litt lilla, enten det er på plagget eller tilbehøret!

Se hele utvalget og finn dine favoritter i lilla her >>