Det er tid for å gå tilbake til jobb og daglige vaner, og si «på gjensyn» til ferie og late dager. Det er alltid like fint å ønske en ny årstid velkommen med nye farger og antrekk tilpasset litt kaldere dager. Bli inspirert!

Med et antrekk i svart og grått vil du både se klassisk og stilsikker ut. Det er en stil som kler de aller fleste. Om du velger å sette sammen et antrekk der du varierer mellom grå og sorte detaljer, eller om du velger et ensfarget antrekk med ulike overflater og strukturer.

Vi er veldig glade i å kombinere lette stoffer med tykkere kvaliteter – som florlett chiffon og tweed. Varier for å få looken du er ute etter.

 

KJOLER TIL JOBB

Er du glad i kjoler, men velger alltid å gå i bukser i hverdagen? Det er ikke bare på fest du kan gå for kjoler – de passer uansett anledning.

Floyd kjole Ombre

En hverdagskjole kan brukes til mange anledninger. En enkel kjole i en klassisk kombinasjon av chiffon og tweed passer godt til et viktig møte, så vel som en middag ute med vennegjengen etter jobb. Gå for en  kjole i svart eller en grå kjole og du kan velge din favorittfarge på accessories for å friske opp antrekket – for eksempel et korallfarget skjerf.

Se alle våre hverdagskjoler her!

Floyd kjole Maud

 

Blazer TIL DAME

Blazere er et must i damers klesskap! En blazer er mindre formell enn en dressjakke, men kan likevel pynte opp et hvilket som helst antrekk.

Selv om mange anser blazere som pentøy, kan man fint kombinere det med hverdagslige plagg som jeans. Med en blazer kan du enkelt pynte deg for en kveld på byen etter jobb.

Fordelen med blazere er jo at de passer til alt. Hvit blazer, blå blazer, rød blazer, grå blazer – gjør antrekket komplett og lek deg med farger!

 Floyd blazer Sofie

Se alle våre blazere her!