Høsten er her og de aller fleste av oss er godt i gang med hverdagen og gode rutiner. Jeg har samlet tre antrekk du kan bruke på jobb, fordelt på tre forskjellige dresskoder – kontor, avslappet og praktisk, som jeg håper vil gi deg inspirasjon til å omfavne den nye sesongen!

Kontor

Mange som jobber på kontor har en dresskode å forholde seg til, ofte klassiske farger som svart, hvitt og navy i form av midi-skjørt, dressbukse og en blazer. Et slikt antrekk kan ofte bli litt stivt å noe ubehagelig gjennom en hel dag, men jeg har funnet frem et antrekk med bukse, skjorte og blazer – alle bestående av nydelige kvaliteter som føles behagelige mot huden!

Bukse Silke 1399,- / Whyred Skjorte Karolina 1499,- / Whyred Sko Kendall 599,- / Floyd by Smith Blazer Lena 799,- / Soaked in Luxury

Buksen Silke fra Whyred er en oppdatert dressbukse i 95% silke med ledig passform og strikk i livet. Her får du det beste av begge verdener – en løs og behagelig bukse som samtidig har en klassisk look. Kombiner buksen med skjorte Karolina i hvit fra samme merke. Skjorten er også i silke – 100%. Silkemykt fra topp til tå! Skjorten er i børstet kvalitet med svarte knapper, som gir den er litt røffere uttrykk enn en klassisk glatt silkeskjorte. Om du velger en marineblå blazer og svarte pumps til, har du et lekkert jobbantrekk som du holder ut en hel dag i!

Avslappet

Om dresskoden er casual, kan du i prinsippet gå i hva du vil. Noen arbeidsplasser har noen uskrevne regler, men det meste er lov! For moteinteresserte kvinner er denne koden gull verdt, da du ikke trenger å vente til ‘fritiden’ med å bruke dine seneste mote-kupp! Jeg har gransket nyhetskategorien på Floyd.no, og funnet frem et antrekk som både er trendy, komfortabelt og tidløst.

Kjole Olivia 699,- / Soaked in Luxury Veske Gianna 2499,- / Floyd by Smith Øredobber Cameron 649,- / Cecilie Melli Sneakers Kvisvik 999,- / Kastel

Gå for en fresh sensommer-look med en okergul kjole. Kjolen Olivia er en del av pre-fall kolleksjonen til Soaked in Luxury og beviser at farger ikke kun er forbeholdt sommeren! Har du en jobb som tillater det er det rålekkert med høye hæler til, men hvis du er på utkikk etter komfort kan du gå for et par svarte sneakers, som gir både et avslappet og trendy uttrykk. For å sette en kontrast til den gule kjolen, style med et par lekre øredobber i blågrønt fra Cecilie Melli og avslutt med en brun skinnveske for å få med deg alt du trenger i løpet av en dag!

Praktisk

Det er mange som er aktive i jobben sin og bruker mye tid utendørs. Kunsten er da å finne et antrekk som både ser presentabelt ut, men som også holder deg varm og føles behagelig på! Jeg har satt sammen et antrekk som blant annet består av en av Floyd by Smith sine superstretch-bukser, som jeg vet er en favoritt hos mange!

Bukse Emma 180A 599,- / Floyd by Smith Genser Amalie 849,- / Gai+Lisva Dunjakke Cha 2299,- / J.O.T.T. Skjerf Cofetti 229,- / Unmade Copenahgen

Buksen Emma 180A i svart er en av Floyd-jentenes storfavoritt! Buksen er baggy øverst og blir noe smalere nedover bena. Dette kombinert med superstretch gjør buksen utrolig behagelig og fleksibel på. Kombiner med genseren Amalie fra Gai+Lisva som er en supermyk genser i ullblanding. Genseren er lang, har et flatterende snitt og boatneck. Denne holder deg varm på de kjølige høstdagenedagene. For deg som har en aktiv hverdag og tilbringer noe av arbeidsdagen ute er en jakke fra J.O.T.T. en fantastisk investering! Jakkene er florlette og fylt med både dun og fjær. På toppen av det hele er de vannavstøtende og vinntette, så disse tåler (nesten) all slags vær!

Du finner alle våre nyheter og mer inspirasjon her.