Bli kjent med våre buksemodeller og kvaliteter fra Floyd by Smith

Utvalget av modeller og kvaliteter på våre bukser fra Floyd by Smith er stort, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som skiller dem og hvilke man bør velge for å bli helt fornøyd. Vi har satt opp en oversikt som skal hjelpe deg til å se hvilke fordeler og forskjeller buksene har.

Buksemodeller

Her kan du sammenligne fasong, livhøyde, størrelse på lommer og andre detaljer på våre seks bestselgende modeller; Angelina, Emma, Jenny, Jessy, Kine og Saint, slik at det blir enklere å finne ut hvilken modell som kan passe best til din stil og kroppsfasong.

 

Buksekvaliteter

De ulike buksemodellene kommer i flere kvaliteter som 180a, 268, Y02R, 513, 308, 2530, 1416, 1485 og 652. Det er ikke alltid så lett å vite hva disse nummerene betyr, og at det faktisk er disse som forteller hvor mye stretch buksen har, hvor grov den er i strukturen og hvilke detaljer du kan forvente å finne på buksen. Her er det både et stort utvalg av stretchbukse- og jeanskvaliteter.

Nå er det bare å finne din favorittmodell og velge den kvaliteten og fargen som passer deg best – så tror vi du vil bli veldig glad i din nye bukse!

Hvis du ønsker å se hele utvalget av bukser fra Floyd by Smith kan du hoppe rett inn via denne snarveien >

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-