Utvalget av modeller og kvaliteter på våre bukser fra Floyd by Smith er stort, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som skiller dem og hvilke man bør velge for å bli helt fornøyd. Vi har satt opp en oversikt som skal hjelpe deg til å se hvilke fordeler og forskjeller buksene har.

Buksemodeller

Her kan du sammenligne fasong, livhøyde, størrelse på lommer og andre detaljer på våre fem bestselgende modeller; Angelina, Emma, Jenny, Jessy og Kine slik at det blir enklere å finne ut hvilken modell som kan passe best til din stil og kroppsfasong.

Se alle Angelina-buksene her >

Se alle Emma-buksene her >

Se alle Jenny-buksene her >

Se alle Jessy-buksene her >

Se alle Kine-buksene her >

Buksekvaliteter

De ulike buksemodellene kommer i flere kvaliteter som 180a, 268, Y02R, 513, 308, 2530, 1416, 1485 og 652. Det er ikke alltid så lett å vite hva disse nummerene betyr, og at det faktisk er disse som forteller hvor mye stretch buksen har, hvor grov den er i strukturen og hvilke detaljer du kan forvente å finne på buksen. Her er det både et stort utvalg av stretchbukse- og jeanskvaliteter.

Nå er det bare å finne din favorittmodell og velge den kvaliteten og fargen som passer deg best – så tror vi du vil bli veldig glad i din nye bukse!

Hvis du ønsker å se hele utvalget av bukser fra Floyd by Smith kan du hoppe rett inn via denne snarveien >