image012

 

Våren er i full anmarsj og tallene på gradestokken stiger for hver dag. For mange betyr en lysere årstid at vintergarderoben kan legges til side, og sommerkjoler, bukser og lette bluser kan tas frem. Ingenting er som å slippe inn vår- og sommerfarger i klesskapet, bli med bak kamera når Floyd lager kampanjebildene for våren og sommerens kolleksjon!

 

HVITE OG STORE BLONDER

En av våren og sommerens største trender er hvite og romantiske blonder, aller helst plagg med litt store blondemønstre.

image011

Her ser du en av vår mest populære kjole med blonder, kjolen Claudia som har en feminint snitt og trekvart ermer. Dette er en nydelig kjole for deilige sommerdager eller kanskje for regntunge dager der du har lyst til å lyse litt opp.

Kombiner kjolen gjerne med en stilig olajakke og sandaler til hverdags, eller med en frakk og lekre pumps for en sommerfest med venner, jobb eller skole.

CAPRIBUKSEN – SOMMERENS HVERDAGSFAVORITT

Capribuksen er en mellomting mellom shorts og bukse, og er et sikkert kort i enhver jentes sommergarderobe. En capri kan brukes med bluse og ballerinas, eller med t-skjorte og sneakers. Capribuksen kan styles i mange retninger alt ettersom du liker en sporty, avslappet eller elegant look. En allsidig bukse som passer perfekt dersom været og anledningen ikke passer for shorts.

HAVETS FARGER

Sommeren og våren kommer tross alt med flest hverdager. Det betyr derimot ikke at du skal la være å legge bort vinterens klær i nøytrale og kjedelige farger. Denne sesongen har vi latt oss inspirere av de vakre fargene fra havet.

image013

Hverdagskjolen Gabby har et nydelig fargespill i aquafarget print og lange ermer. Den svake skimmereffekten gjør at fargene spiller godt sammen og mønsteret fremheves. Finn frem kjolene som du aldri finner en anledning til å bruke. Det trenger ikke være fest for at du kan kle deg i en kjole!