Er et av nyttårsforsettene dine for 2018 å styre unna de dyreste prislappene, og heller gå for mer budsjettvennlige kjøp, har vi laget en guide som hjelper deg å finne de beste kuppene – uansett smak eller anledning.

Det er ingen hemmelighet at desembermåned ofte går hardt utover lommeboken. Gaver til utallige familiemedlemmer og venner, samt den endeløse rekken av festligheter, gjør at de fleste av oss sprenger månedsbudsjettet for desember lenge før nyttårsaften. Mange våkner derfor opp første januar med blanke ark, og en drøm om å komme på pluss-siden igjen, samt gjøre mer budsjettvennlige investeringer i det nye året. De fleste av oss har dessverre noen spontankjøp eller døgnfluer på samvittigheten, og de verste henger sannsynligvis enda i skapet med prislappen på. Har plagget en stiv prislapp føles selvfølgelig bomkjøpet enda kjipere. Trikset er derfor å gjøre litt mer veloverveide kjøp, og ha øynene åpne for kupp. Handler du på nett er det enklere å holde kontrollen, husk bare å lage en liste over hva garderoben trenger før du begynner søket.

I nettbutikken til Floyd.no er det enkelt å søke seg frem til spesifikke plagg. Under klær finner du kategorier som bukser, med underkategorier som jeans etc. Søk kun etter plagg du trenger, så du vet at du investerer i klær du faktisk har bruk for. Under de ulike kategoriene finner du utallige plagg, og det beste av alt; det finnes alternativer for enhver lommebok og budsjett. Under har vi allerede gjort litt av jobben for deg, og funnet budsjettfavoritter som passer ulike smaker og stiler.

 

Den trendy strikken

Kablestrikken i sterke farger er kommet for å bli, og trenden er mer enn velkommen på denne årstiden, hvor friske farger kan gjøre den tunge vintergarderoben hakket lettere. Denne type strikk finnes i utallige prisklasser på markedet, og i mange tilfeller til en pris som får de fleste til å riste på hodet. It-plagg kan fort bli fristende, og dra tynne lommebøker med i dragsuget. På 1-2-3 risikerer man at shoppingbudsjettet er ødelagt for 3 måneder fremover.

Sjekk derfor ut Floyd.no sin Elsa-genser fra Floyd by Smith, som har en herlig kvalitet og tekstur, samt kommer i en rekke ulike farger. Det beste av alt er selvfølgelig prislappen på kr 599, som gjør at du får it-strikkegenseren til kupp-pris. Vi elsker den røde varianten som er tidløs, og derfor like aktuell neste sesong som sesongen etter. Style genseren med alt fra hverdagsjeansen, til det svarte ullskjørtet på jobb – eller til skibuksen på hytten.

Genser Elsa 599,- / Floyd by Smith

Baseplaggene du må ha

T-skjorter blir fort slitt og utvasket, så plagget må stadig oppdateres, enten man vil eller ikke. Det er derfor godt å vite at oppdateringen ikke trenger å koste skjorten, men finnes på budsjett. En hvit t-skjorte med perfekt passform og lengde er en slager i basegarderoben. Hos Floyd.no er Soaked in Luxury sin Alima t-skjorte favoritten, med den budsjettvennlige prislappen av kr 249. Man bør også ha en versjon av den populære retro eller band t-skjorten i skapet. Hos Floyd.no elsker vi Graphic Tee i Indigo fra Lee, som også er et budsjettvennlig kjøp til kun kr 299. T-skjorten er rålekker til at fra skinnbukser eller denimskjørt, og er perfekt når du ønsker å gjøre den stive blazeren hakket kulere.

T-skjorte Graphic Tee 299,- / Lee T-skjorte Alima 249,- / Soaked in Luxury

Statement-plagg

Statement-plagg er nøkkelen til en spennende garderobe, og det er også disse plaggene som redder kleskrisen gang på gang. Allikevel trenger du ikke havne i luksusfellen selv om du ønsker å investere i statement-plagg. Du kan fint gjøre et kupp, også når du jakter på denne type plagg. Når komplimentene strømmer på, lover vi at det gir en ekstra gledesrus å vite hvor lite du betalte for plagget. De råeste buksebena og statement-buksene finnes selvfølgelig på Floyd.no. Siden dressbukser og maskuline uttrykk er i vinden som aldri før; enten du skal på fest, eller se kledd ut på kontoret, har vi funnet en statement-vinner i kategorien. De lekre pinstripede dressbuksene Mipin fra Fransa er vår favoritt, og det sofistikerte kjøpet koster deg utrolig nok bare en 500-lapp. Statement-buksene røffer opp den hvite silkeblusen på kontoret, og er perfekt stylet med t-skjorte, hæler og den tilhørende blazeren på neste fest. Til hverdags kan selvfølgelig buksene gjøres mer nedpå kombinert med et par sneakers. Investerer du i et klassisk statement plagg, gjør du også en garderobeinvestering for mange år fremover.

Bukse Mipin 499,- / Fransa

Til den gravide

De fleste med baby i magen vil forståelig nok helst ikke investere i en helt ny garderobe, selv om det kan føles som at kroppen har helt andre planer. Om man ikke har en veldig romslig garderobe fra før, må man nok bite i det sure eplet og kjøpe noen nye plagg under graviditeten. Det er ikke gøy å bruke utallige kroner på en garderobe som kun skal brukes i en begrenset periode. Allikevel er det viktig å føle seg fresh og komfortabel gjennom disse månedene. Kjolen Dione fra Mamalicious går ikke på bekostning av noe av dette, og med en prislapp på kr 399 gjør den heller ikke det store innrykket i lommeboken.

Kjole Dione 399,- / Mamalicious

 

Hverdagsjeansen

Alle vet at den perfekte jeansen er selve basen i hverdagsgarderoben. Og vi trenger ikke bare en, men flere av disse allsidige buksebena i garderoben. Vi anbefaler derfor å sjekke ut jeansseksjonen på Floyd.no hvor Floyd by Smith sine bestselgende modeller alltid finnes til en budsjettvennlige pris. Bukse Kine 1485, i fargen blå er vår favoritt, med en mørkere blåfarge som gjør jeansen mer allsidig stylet med en bluse til fest eller jobb. Den mørkere fargen kombinert med buksens høyere liv og smale silhuett gjør Kine-jeansen til et flatterende buksevalg. Prislappen på kr 699, gjør at du med god samvittighet kan kjøpe mer enn en favorittjeans, når du føler garderoben trenger en ny denimfarge i miksen.

Bukse Kine 1485 699,- / Floyd by Smith

 

Tilbehørs-kuppene 

Det finnes en tilbehørsjungel der ute med svært stive prislapper. Allikevel er det ikke alle som kan se seg råd til, eller prioritere å hive seg på denne luksusen – det er det heller ingen grunn til. Hos Floyd.no finner du nemlig utallige tilbehørs-varianter som har det lille ekstra uten den stive prislappen. Er du ute etter statement-tilbehør bør du titte på sekken Coretta fra Nümph. Sekkens dype blåfarge og rike tekstur vil garantert bli lagt merke til – og det beste av alt; sekken ser langt mer kostbar ut enn prislappen på kr 399. Er du ute etter den klassiske jobbvesken, er den lekre vesken Cythia fra Katie Loxton en vinner både i størrelse og uttrykk. Tro det eller ei, men den tidløse vesken koster kun kr 489.

Veske Cynthia 489,- / Katie Loxton Sekk Coretta 399,- / Nümph

Det er derfor fullt mulig å gjøre smarte garderobe- og tilbehørs-investeringer, om man vet hva man leter etter og leter de riktige stedene. Lykke til!