Stjel stilen til 3 kvinnelige hovedroller

Etter en lang dag på jobb eller en hektisk helg, er det deilig å kunne slappe av i sofaen under et ullpledd, med noe godt i skåla og varm drikke i koppen mens du nyter en god klassiker. Vi viser deg tre filmer vi gjerne ser igjen og igjen året rundt. La deg inspirere av de kvinnelige hovedrollene som du enkelt kan kopiere stilen til.

Høstens fineste ullplagg

I takt med ny sesong, tilbringer vi mer tid hjemme – gjerne under et pledd, iført en lun strikkegenser, mens man nyter en kopp te og litt nettshopping. Jeg har funnet frem mine favoritter blant sesongens ull og håper du blir inspirert til å oppdatere høstgarderoben din med både trendy og komfortable plagg!

7 favoritter i høstens blåtoner

Jeg har funnet 7 blå plagg som står på min ønskeliste i høst – nå må jeg bare klare å velge hvilke som skal få en plass i klesskapet. Håper du blir inspirert og finner noen nye høstfavoritter selv!

Guide til høstens fineste kjoler 2017

I havet av trender og stiler har vi laget en kjoleguide, så du fort kan finne den perfekte høstkjolen uansett hvordan din drømmekjole ser ut. Vi gleder oss til å se om valget faller på den sensuelle velourkjolen, den lille sorte, en varmende strikkekjole eller kanskje den lekne blomsterdrømmen.

Finn merkene som passer DIN stil

Uansett hvilken stil du har finnes det noe for enhver smak hos Floyd.no. Denne høsten har nemlig nettbutikken tatt inn enda flere lekre merker, for å gi deg et enda bredere utvalg uansett hvilken stil eller trend du ønsker å følge.

Glamourdronningen

Som 14-åring ville hun være Alexis i Dynastiet, og hun elsker fortsatt å pynte seg. Vi tok en prat med Ingeborg Heldal (44) om blogging, feminisme, selvtillit og den store kjærligheten.

Nytt JEANSmerke i nettbutikken: IVY COPENHAGEN

Vi får aldri nok av jeans – og vi ønsker å tilby deg som kunde et stort og variert utvalg både når det gjelder merker, stil og fasong. Derfor har vi nå tatt inn et nytt merke i nettbutikken som spesialiserer seg på nettopp jeans.

Rapport fra MOTEUKA

Oslo Runway gikk av stabelen tidligere denne uka – få et innblikk i tendensene som rører seg på den norske catwalken.

Det danske merket NÜMPH gjør entré

Nümph ble skapt av en gruppe designere i Kolding i 2006, og har helt siden starten vært en suksess. Kolleksjonene kjennetegnes av en eventyrlig og feminin stil, og symboliserer på den ene siden det lette og nesten sårbare, og på den andre siden kvinnelig styrke og råskapen i naturen.

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-