ALERT – HØSTENS STRIKK ER PÅ VEI INN!

Samtidig som jeg vil at sommeren skal vare langt ut over høsten, klarer jeg ikke la være å glede meg over alle de nye høst-plaggene som kommer inn i nettbutikken. Det er som julekveld og 17. mai på en gang hver dag, og jeg er allerede i gang med å finne skatter til høstgarderoben. Ganske langt opp på lista er varme strikkeplagg, helt perfekt når høsten kommer, etterhvert.

Mine favoritter fra Enamel Copenhagen

Jeg elsker smykker med rene linjer og enkelt design, samtidig som de skal være blikkfang og ha personlighet. Ingen enkel kombinasjon. Da jeg så ball-smykkene fra Enamel Copenhagen første gang, falt jeg helt pladask. Alle kriterier ble innfridd, og jeg er nå en lykkelig eier av både et armbånd og en ring.

BLUSEN SOM HAR TATT NORSKE JENTER MED STORM

Siden den ble lansert på markedet har etterspørselen etter bluse Juliet tatt helt av. Det er nok en kombinasjon av flere ting som gjør at norske jenter har lagt sin elsk på den; lekkert design, lett å style, komfortabel å ha på – til en pris som gjør at du unner deg å ha flere mønstre.

Månedens favoritt

Nå har det endelig blitt skikkelig sommervarme og det er på tide å få litt sol på leggene. Mange har allerede sikret seg månedens favoritt fra Floyd by Smith; Capribukse Jenny 180a – og har du ikke skaffet deg en enda, har vi 3 gode grunner til at akkurat denne burde få en plass i garderoben din.

Ærlig og herlig

Marian Aas Hansen (42) har for tiden dilla på amerikanske hits og en leopardmønstret buksedress. Her forteller hun om artistlivet, sitt lidenskapelige forhold til mat – og hvorfor det er så viktig å føle seg vel i det du har på deg.

3 Antrekk til festivalsommeren

Sommer og sol er for mange ensbetydene med festivaltid – for ikke å glemme festivalgarderoben! På festival er alt lov og mange velger ut sine mest vågale plagg for disse festlige helgene. Jeg   har satt sammen tre antrekk i tre ulike stiler jeg mener passer ypperlig til festival!

Fiks ferdig feriegarderobe

Klar for ferie? Det er vi også. Men er kofferten din like klar som deg? – Her får du tips til den fineste feriestilen!

Skoene du må ha denne sesongen!

Utvalget av sko fra Floyd by Smith er i år større enn noensinne! Denne sesongen har vi forelsket oss til lette tøysko, sporty sneakers og lekre sandaler. 

3 skjørt – flere stylinger

Jeg har alltid vært en kjole -og skjørt jente og gleden var stor når utvalget av skjørt vokste på Floyd.no! Denne sommeren finner du et stort utvalg av skjørt i nettbutikken, i forskjellige farger, fasonger og lengder – noe for enhver smak. Jeg har funnet frem mine tre favoritter, og vil vise deg hvordan du kan style de for en fresh og avslappet sommer-look!

Sommerens fineste vareprøvesalg

Endelig kan vi åpne dørene for et nytt vareprøvesalg hos Floyd.no! Torsdag 15. juni kl. 20.00 åpner tidenes største vareprøvesalg med over 100 selskapskjoler i ulike farger og fasonger.

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-