Endelig er våren her, og det er tid for å legge bort ullplagg og finne frem bluser, t-skjorter og topper. En bluse har utmerket seg som en soleklar favoritt, og det er en høyhalset bluse med lang erm. Vi er ikke forundret over at nettopp bluse Juliet har blitt så populær, og vil gi deg tre gode grunner til det.

Stilrent og komfortabelt design

Blusen er designet med høy hals som har myke elastiske bånd. Dette gjør at den høye halsen holder seg på plass, og sitter perfekt under en blazer eller genser. Det er tilsvarende elastiske mansjetter nederst på ermene. Juliet har en lett utsvingt fasong som faller pent; like fin utenpå et skjørt, som nedi en bukse med høyt liv.

Bluse Juliet 599,- / Floyd by Smith
Bluse Juliet 599,- / Floyd by Smith

Fantastiske mønster

Bluse Juliet leveres i en mengde mønster og bakgrunnsfarger, som gjør at du kan finne akkurat den som ligger nærmest hjertet ditt. Noen tenker at et mønster skal matche øyenfargen eller den nye leppestiften, andre tenker at den skal matche en bukse eller skjørt – mens noen bare forelsker seg i et mønster og vil ha den på grunn av det.

Juliet
1. Bluse Juliet, grønn, 499,- 2. Bluse Juliet, aquarel grønn, 599,- 3. Bluse Juliet, korall, 499,- / alle fra Floyd by Smith

Til enhver anledning

Sist men ikke minst har blusen et stort anvendelsesområde. Sammen med en jeans og et par sneakers får du en avslappet look til hverdags. Dersom du kombinerer den med et smalt blyantskjørt, cardigan og pumps har du et kledelig jobbantrekk. Til fest er det mange som liker kombinasjonen mellom florlett chiffon og glatt skinn. En Juliet i kombinasjon med en smal bukse i skinnimitasjon (513 kvalitet) er et antrekk du både vil føle deg vel i, og som vil få hoder til å snu seg. «Se på den dama! For et stilig antrekk!».

Se hele utvalget av farger og mønster på bluse Juliet her>