Siden den ble lansert på markedet har etterspørselen etter bluse Juliet tatt helt av. Det er nok en kombinasjon av flere ting som gjør at norske jenter har lagt sin elsk på den; lekkert design, lett å style, komfortabel å ha på – til en pris som gjør at du unner deg flere.

Alle elsker Juliet

Alle elsker plagg som det er lett å bruke, og bluse Juliet er en slik, en garderobefavoritt. Blusen har elastiske bånd både i halsen og på mansjettene, noe som gjør at sitter pent på, og holder seg i fasong. Veldig kledelig både under en blazer og genser, eller alene.

Bluse Juliet, 599,- / Floyd by Smith

Juliet er like fin til bukse som til skjørt, og du kan variere ved å bruke oppi eller la falle løst. Blusen har en svakt a-linjeformet fasong med pent fall. Den er voluminøs i passformen, men er samtidig feminin og delikat ettersom den leveres i svalt stoff med litt struktur i overflaten.

Når man først finner et plagg man elsker…

Vi jenter er alltid på jakt etter det perfekte plagget, og det er et nedfelt instinkt som trekker oss inn i butikker, shoppingsenter, vareprøvesalg, nettbutikker, markedsplasser på Facebook som ‘kjøpe/selge/bytte’ til store outlets som ligger øde til. Varepraten går mellom venninner, venninners-venninner og kolleger, beundrende blikk deles og erfaringer utveksles. Det er i denne prosessen man forteller om sine siste kupp og stolt viser de frem. Bluse Juliet er et slikt kupp. Blusen du umiddelbart elsker og vil ha flere av.

Bluse Juliet 599,- / Floyd by Smith

… vil man gjerne ha plagget i alle farger og mønstre!

Jeg vet ikke hva det er, men når jeg finner en modell eller fasong jeg liker – et plagg som fungerer godt for meg – så vil jeg gjerne ha plagget i flere farger og mønstre. Jakten er over for denne gang, puh! En ny sikker vinner til garderoben er sikret! Fremover er spenningen knyttet til hvilke nye mønster og farger blusen lanseres i…

Bluse Juliet, 599,- / Floyd by Smith