/Betalt samarbeid

Marna Haugen Burøe, alias Komikerfrue, tok med seg en gjeng med venninner for å prøve bukser i vår flagshipstore, Floyd Grensen. Konklusjonen etter besøket ble: Buksene fra Floyd by Smith sitter bra på alle rumper!

Venninnegjengen har fått på seg en hver av Marnas tre favoritter – Angelina, Bea og Jenny!

 Jeg har flyttet inn i buksene fra Floyd by Smith, for de er eksperter på å lage bukser som passer til alle rumper. – Marna

Buksen Jenny har vært en bestselger i lang tid, og det ikke uten grunn! Buksen har høyt liv med tre knapper, smale ben og store baklommer. Denne buksen passer perfekt for deg som har en generøs bakdel!

Se alle Jenny-buksene her >

 

Hold in effekt! Hilsen Angelina

Bukse Angelina – ingen over og ingen ved siden av! Buksen er vår absolutte bestselger gjennom tidene og uten tvil Marnas favoritt. Buksen har ekstra høyt liv med fire knapper, smale ben og medium store lommer.

Se alle Angelina-buksene her >

 

Bevegelighet med Bea. – Marna

 

Buksen Bea har høyt liv med to knapper, rett passform og god stretch. Om du ønsker en bukse som sitter godt hele dagen, er dette buksen for deg!

Se alle Bea-buksene her >

Om du ønsker å bli bedre kjent med utvalget av bukser fra Floyd by Smith, kan du lese mer om våre buksemodeller og kvaliteter her >