For oss som elsker høsten kan vi endelig ønske den velkommen med kjøligere dager og fine farger ute. Det beste med høsten er uten tvil at vi får pakke oss inn i deilige strikkegensere, store jakker og skjerf, og oppdatere garderoben med nye varmere farger. Vi har nå fått inn flere av våre bestselgende buksemodeller i høstens lune fargepalett, slik at du kan teste ut en ny farge uten å gå bort fra modellen du liker best!

Plommefarget

montasje-plum

 

Denne fargen er en «must-have», da den er å se i motebildet år etter år. Vi kjenner den fra tidligere som fargen burgunder, men årets utgave kommer i en mørkere tone. Føles det dristig å prøve en ny farge på buksen, vil plommefarge være ett bra sted å begynne. Den er rolig og elegant, og passer like godt til en kveld på byen som til et penere jobbantrekk. På jobb er den fin å bruke med en søt hvit bluse med blonder som Nette eller Vera. Fargen er også nydelig sammen med pudderrosa, som du i år også finner i høstkolleksjonen. Til byen vil du vekke oppmerksomhet med en smal buksemodell i plommefarge kombinert med topp Arianne, et par sorte pumps og en tøff skinnjakke.

Okergul

montasje-oker

Okergul er en av denne sesongens viktigste trendfarger. For dem som tør å ta trenden helt ut kan denne fargen brukes fra topp til tå. Velg gjerne plagg i ulikt materiale, som en enkel stretchbukse i bomull kombinert med en tykk strikkegenser som genser Janet. Denne genseren er melert i fargen som gjør at kontrasten blir større. Ønsker du en roligere stil er fargen perfekt til basisfarger som hvit og grå i alle toner. Gjør antrekket mer interessant med poncho Adine over som tar igjen fargen på buksen. Hold tilbehøret enkelt med små sølvfargede smykker.

Olivengrønn

montasje-olive

Du har sikkert sikret deg noen plagg fra årets sommerkolleksjon i fargen khakigrønn. Disse er perfekte å bruke sammen med en bukse i høstens olivengrønn for en ton-i-ton effekt. Du kan aldri gå feil med flere grønntoner sammen, enten det er snakk om klær eller interiør. Ønsker du en ny godbit å bruke sammen med din olivengrønne bukse vil bluse Nette i grønn være perfekt! Bruk en lysgrå ullkåpe over, og pakk deg inn i et deilig kashmirskjerf på kalde dager. Med en cognacbrun skinnveske i hånda er du klar for både jobb og middagen ute med gode kollegaer etterpå.

Mørkeblå

montasje-blaa

Det er ingen nyhet at bukser og jeans i mørkeblå hører høsten til, men vi har i år fått inn to nye kvaliteter, 308 og 268, som gjør at vi allikevel ønsker å oppdatere garderoben med en ny blå klassiker! 268 kommer i fargen navy, mens 308 finnes i to mørke blåtoner med slitte rynkeeffekter foran og nederst på beina. Disse buksene er de perfekte hverdagsbuksene da de er mørke nok til jobbantrekket og myke nok til å ha på hele dagen. Høstens fineste bluse, Erica, kommer i okergul som er en nydelig farge å bruke sammen med mørkeblå bukse. For en renere stil kan du gå for topp Cloe fra Soaked in Luxury i blå med fine pyntede kanter på ermene. Mørk jeans er veldig fin å kombinere med plagg i cognacbrun. Bruk en av høstens semskede brune jakker over, eller invester i et par brune ankelboots.

Rustrød

montasje-rust

Denne trendfargen passer fint til både brunetter og blondiner, og gir varme til vinterblek hud. Rock opp festantrekket ditt med en bukse i rustrødt! Kombiner med en enkel svart topp eller bluse, og et par svarte semskede pumps som Kylie med kilehæl. Med et par sølvfargede øredobber og et pent armbånd er du klar for kvelden. Ta med deg det nødvendige i en liten clutchveske, og bruk en pelsjakke over antrekket for å sette prikken over i-en.