Vi damer sier ofte til menn at de har det så enkelt når de skal pynte seg. De kan ta på skjorte og dress så er de pent kledd uansett anledning og sesong. Vi damer derimot bruker gjerne masse tid og energi på å finne den perfekte kjolen for anledningen. Nå før jul dukker det gjerne opp både den ene og andre anledningen hvor en trenger å pynte seg litt ekstra. Lang kjole eller kort kjole, hverdagskjole eller festkjole – hva skal man ha på seg?  Du må nemlig ikke gå i kjole.

Ikke alle damer er kjoledamer – og nei, du ikke bruke kjole. Det er helt greit å bruke bukse til fest, og med den åpner det seg uante muligheter! Om du velger å gå for en ettersittende jeans, skinnbukse eller en løs dressbukse kan disse enkelt forvandles til kveldens fineste antrekk. Ta på et par høye hæler og et dryss av paljetter og glitter, og du er klar for fest.

 

Jeans

Floyd jeansGå for en pen mørk jeans, gjerne med litt bootcut for lange og slanke ben og style den med en lekker overdel i din favorittfarge. Du kan også gå for en tradisjonell blå jeans med hvit bluse og sort blazer med oppbrettede armer for en mer trendy stil. En glitrende clutch og ny lakkede negler og festen kan vare hele natten. Og husk at alle bukser til fest kler et par høye hæler, gjerne med litt glitter og glam på.

 

Skinnbukse

Floyd skinnbukserSkinnbuksen du bruker i hverdagen med en grovstrikket genser og et par sneakers egner seg også perfekt til fest. Kombiner skinn med en ettersittende blondetopp for en moderne look. Vår skinnimiterte bukse Jessy 513 kommer i flere farger og lar seg lett styles til julebord med jobben eller ut på byen med venninner. Buksens ettersittende fasong og strikk ved ankelen gjør denne perfekt til å vise frem et par av dine fineste statement sko! En lekker clutch og glitrende smykker som prikken over i-en.

 

Dressbukse

Floyd dressbukserMenn har ikke enerett på dressen så hvorfor ikke leke litt med den maskuline stilen? En dressbukse finnes i utallige varianter, alt fra klassiske dressbukser med press til mer moderne baggy typer og kortere modeller. Miks det maskuline og det feminine ved å style dressbuksen med en paljett-topp og en stilig blazer.  Denne herreinspirerte looken gjøres ultra glamorøs med et slipskjerf og rød leppestift.

 

Stretchbukse

Floyd stretchbukserEr det ingen av disse buksene som er helt deg, kan du også pynte opp din favorittbukse, stretchbuksen, til fest. Sammen med en ledig skjorte i chiffon, oppsatt hår og et stort skinnende halskjede vil du både se og føle deg smashing! Eller hva med en kimono med perler og paljetter, som for eksempel Clara eller Sequins? Med så mye glitter og glamour er det ingen som trenger store smykker!

Mulighetene er uendelige og vi håper vi har inspirert deg til å finne et antrekk til kveldens festligheter! Og enten du er en bukse- eller kjoledame, så håper vi du får en fantastisk advent og førjulstid.

Hver måned trekker vi vinnere av klær fra Floyd til en verdi av 1000,- blant våre nyhetsbrevmottakere. Meld deg på øverst til høyre. Ikke gå glipp av muligheten!